Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Coq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 pak tuinbonen (300 g, diepvries) 1 chorizo ((worst, 250 g), in blokjes) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 tl gedroogde tijm 8 eieren 1[...]
Bron: ah.nlHet magazine van Dirk staat in het teken van de Scandinavische keuken. Van Pippi Langkouskoekjes en smørrebrød tot aan deze gevulde varkensrollade. Op[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen recept van de Engelse kok Nigel Slater uit het NRC van een paar weken geleden. Dus dat kan heel goed hier in Engeland, maar natuurlijk ook thuis in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlBLT, het meest bekend als sandwich, vooral in Amerika. Die heb ik nog nooit zelf gemaakt, besef ik me nu. In het boek Simple Dinners van Donna Hay kwam ik het[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlKip Bacon Knoflook Alfredo Roll Ups Toen ik dit recept zag was ik gelijk verkocht Vertaalt en hier neer gezet.... Een gerecht wat je van tevoren al kan[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen - 4 biefstukken (a 150 g, ca. 2 cm dik) - zout, peper - 50 gram boter of margarine - keukenpapier, alum iniumfolie - saus: - 1 ui - 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 200gr. bloem; 90gr. boter in klontjes; 1tl. nootmuskaat;1/2 kop geraspte cheddar;1 eierdooier; 1-2 el. ijskoud water; VULLING: 1el olie;2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 200gr. bloem; 90gr. boter in klontjes; 1tl. nootmuskaat;1/2 kop geraspte cheddar;1 eierdooier; 1-2 el. ijskoud water; VULLING: 1el olie;2[...]
Bron: smulweb.nl