Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Een snelle manier om een varkenshaasje te bereiden, met als resultaat heerlijke kleine botermalse biefstukjes. Net zo zacht als een varkenstournedos, maar een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOpnieuw een recept van Chantal: Deze soep at ik op een koude, natte en zeer gure zomerdag in "The Thistle Stop", een klein restaurantje gerund door een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOpnieuw een recept van Chantal: Deze soep at ik op een koude, natte en zeer gure zomerdag in "The Thistle Stop", een klein restaurantje gerund door een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen snelle manier om een varkenshaasje te bereiden, met als resultaat heerlijke kleine botermalse biefstukjes. Net zo zacht als een varkenstournedos, maar een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVandaag opnieuw een eenvoudig, maar heerlijk recept. Het idee kreeg ik door een receptkaart van Albert Heijn. Ingrediënten: Varkensfiletlapjes à la minute[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe ronde bovenbil of ronde fricandeau is het dikke stuk van de ham waarvan voornamelijk schnitzels worden gesneden. Varkensfricandeau is een heel mager stukje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHeerlijk vind ik het; zo'n groot stuk vlees dat in de pan ligt te sissen! Gezellig ook, om het aan tafel te snijden en te verdelen. Het doet me aan vroeger[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je koolhydraatarm en bewust wilt eten, is het soms lastig om geschikt vleesbeleg te vinden. De vleeswaren in de supermarkt zijn, op een paar[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit gerecht is ontstaan tijdens het opmaken van een paar restjes uit de koelkast. Hoewel de combinatie van creme fraiche en ketjap in eerste instantie niet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNu ik vanwege mijn hartafwijking weer iets méér moet letten op mijn zoutinname, is het kopen van 'gewone' vleeswaren ineens bijna niet meer mogelijk. Vrijwel[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl