Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 2 500 gr blokjes runderstoofvlees 150 gr champignons, schoongemaakt en heel gehouden 4 plakken bacon, in reepjes gesneden ca. 12[...]
Bron: allrecipes.nlDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 20 gr verse gist of 1 zakje (7 gr) gedroogde actieve bakkersgist 125 ml melk, lauwwarm 1 snufje poedersuiker 250 gr witte bloem[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 10-12 verse asperges 2-3 takjes rozemarijn 1 rode ui 4-5 champignons 0,5 l kippenbouillon eetlepel bloem voldoende[...]
Bron: allrecipes.nlVarkenshaas (1 voor 2 personen) VOOR VULLING: ongekruid varkensgehakt zout peper gedroogde oregano tijm (weinig) knoflook, fijn zongedroogde tomaten uit olie,[...]
Bron: smulweb.nlEen paar weken geleden is er weer een nieuwe serie Masterchef Australia begonnen op Net5. Ik vind het één van de leukste televisieprogramma's en dat iedere[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 kg hamlappen (voor 2-3 dagen, zie tips) (op kamertemperatuur) 4-5 el bloem 6 el olijfolie 6 blaadjes laurierblaadjes 4 uien (in ringen)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels boter 500 g hamlappen (in kleine blokjes) 3 uien (fijngesnipperd) 300 g prei (in dunne ringen) 3 eetlepels grove mosterd 3[...]
Bron: ah.nlPure beauty. Pure GUINNESS®. Wist u dat de trots van Ierland, het bier Guinness, niet voor vegetariërs is? Google het merk maar eens; het zwarte bier[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKip op Catelaanse wijze, wat zou dat zijn? Er gaan in ieder geval chorizo en olijven in, dus dat zal wel goed komen. Het recept stond in de allereerste editie[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is een Frans stoofgerecht dat altijd rundvlees en rode wijn bevat. Boeuf is immers rundvlees in he t Frans . Het heeft ook altijd spek of[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 4 personen 300 g mals stoof vlees, bijv. rib-runder lappen of hacheevlees, in repen- 1 eetlepel Groninger mosterd- 4 uien- 4 plakjes bacon- 2 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1000 gram sukadelappen 8 jonge uien 150 gram gerookte spek 300 gram champignons 1 eetlepel olijfolie 30 gram boter 1 teentje knoflook 35 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 eetlepels boter 500 g hamlappen, in kleine blokjes 3 uien, fijngesnipperd 300 g prei, in dunne ringen 3 eetlepels grove mosterd 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 grote uien 2 teentjes knoflook 150 gram ontbijtspek (2 plakken van 75gr) 150 gram chorizo (2 plakken van 75gr) 700 gram rundergehakt(of[...]
Bron: smulweb.nl