Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Ingrediënten Porties : 4 60 g amandelsnippers of pijnboompitten 2½ dl kippenbouillon 1¼ dl sinaasappelsap 3 eetl. + 2 theel. olijfolie 2 tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 26 1 beenham van 5-6 kilo 6 teentjes knoflook 1 middelgrote ui, in kwarten zout en peper naar smaak 70 gr blanke amandelen 15[...]
Bron: allrecipes.nl1 grot e u i, 2 preien, 4 varkensfiletlapjes, 4 el geschaafde amandelen, peper, zout, 4 el boter, 2 bananen, 2 el kerrie, 4 el sherry, 4 el sojasaus, 4 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWeet je wat ik nu zo leuk vind aan Facebook ? Daar ontstaat echt een soort van puur en lekker leven familie, heel gezellig. Iedereen liked, deelt en vraagt er[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlGehaktballetjes zijn in Spanje een gekende tapa, maar worden ook als hoofdgerecht geserveerd. Meestal in een tomatensaus, of een saus op basis van amandelen.[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beIk heb jullie al eens eerder verteld over het gouden duo, varkensvlees en appel. Zo ook dus varkenshaas met deze vrucht. Dit keer had ik de varkenshaas met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 300 g witte rijst 1 stukje chorizoworst (50 g) 2 courgettes 1 ui 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olijfolie extra vierge (classico (fles a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 envelopje saffraan 50 g boter 200 g prei (in dunne ringen) 200 g basmatirijst 500 ml vleesbouillon (tablet of pot) 100 g gewelde abrikozen[...]
Bron: ah.nlDeze beenham maak ik vaak klaar. Als er thuis gasten komen eten, met de feestdagen of gewoon omdat het "zo-lekker-is".Ik gebruik voor de saus een zakje, omdat[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlWeet je wat ik nu zo leuk vind aan Facebook ? Daar ontstaat echt een soort van puur en lekker leven familie, heel gezellig. Iedereen liked, deelt en vraagt er[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nl