Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Het recept komt van Allrecipes, heeft 376 viersterren ratings en is makkelijk te maken. Ingrediënten: 6 hamlappen olie en een klont boter 60 ml sojasaus (bijv.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 500 g. speklappen, zonder zwoerd 2 fijngesneden sjalotten sap van 1 citroen 1 fijngesneden teentje knoflook versgemalen peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn heel wat recepten voor babi tjin of babi chin in omloop; dit is wel een heel makkelijke recept. Lekker junkfood; knapperig, vet en zoet. I ngrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten : 225 gr varkensfiletlapjes 1 dl kippenbouillon 225 gr broccoli plakje verse gember 1 lente-ui of stukje prei 1 knoflookteen sojasaus pale medium[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen favoriet bij grote banketten en in het restaurant van Delia Smith in Engeland. Het is lekker en makkelijk vooruit te maken. Kipfilets met vel en bot liggen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een Wagyu ( Japans : 和牛, wagyū ) is een van oorsprong Japans runderras , dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees . De prijs van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een Wagyu ( Japans : 和牛, wagyū ) is een van oorsprong Japans runderras , dat bekend is wegens het zeer exclusieve en smaakvolle rundvlees . De prijs van een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr zijn heel wat recepten voor babi tjin of babi chin in omloop; dit is wel een heel makkelijk recept. Lekker junkfood; knapperig, vet en zoet. I ngrediënten :[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl