Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen Ingredienten Hamburger: - 500 gr Rundergehakt - 4-6 hamburger broodjes/of harde maanzaadbolletjes - Enkele druppels Chillisaus - 1 tl Sambal -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Receptuur Ingrediente Hamburger : * 500 gr Rundergehakt * enkele druppels Chillisaus * 1 tl sambal * 1 tl Chillipoeder * 2 teentjes Knoflook *[...]
Bron: smulweb.nl500gr hamlappen 2el olijfolie 3tl tomatenpuree 2el ketjap 4tl sambal 2tl rozemarijn 3tl zeezout 3tl peper 2el limoensap 1el basterdsuiker 1tl komijn 1el[...]
Bron: smulweb.nl500gr hamlappen 2el olijfolie 3tl tomatenpuree 2el ketjap 4tl sambal 2tl rozemarijn 3tl zeezout 3tl peper 2el limoensap 1el basterdsuiker 1tl komijn 1el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ingredienten Hamburger: - 500 gr Rundergehakt - 4-6 hamburger broodjes/of harde maanzaadbolletjes - Enkele druppels Chillisaus - 1 tl Sambal -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Receptuur Ingrediente Hamburger : * 500 gr Rundergehakt * enkele druppels Chillisaus * 1 tl sambal * 1 tl Chillipoeder * 2 teentjes Knoflook *[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g rijst 350 g spruitjes (schoongemaakt) 2 x 100 g bacon 1 tl kerriepoeder 1 bekertje crème fraîche (125 ml) 1 schaal taugé (250 g) 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg hamlappen (voor 2-3 dagen, zie tips) (op kamertemperatuur) 4-5 el bloem 6 el olijfolie 6 blaadjes laurierblaadjes 4 uien (in ringen)[...]
Bron: ah.nlDuiveltjesvlees Ingrediënten 3 eetlepels ketjap 3 eetlepels tomatenketchup 3 eetlepels gewelde nasikruiden 1 a 2 eetlepels azijn 1 grote ui 1 theelepel sambal[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 1 100 gr magere hamlap 1 eetl ketjap manis 2 theel sesamolie ½ theel gemberpoeder 1 theel maizena ½ dl gevogelte fond ½ eetl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 700 gr magere hamlappen,peper en zout, 2 uien, 4 teentjes knoflook, stukje ca 3 cm gemberwortel, 1 rode peper, 4 eetl olie, 1 blikje tom.[...]
Bron: smulweb.nl