Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
400 gram hamlappen, 1 grote ui, 350 gram tomaten, 50 gram boter, 2 teentjes knoflook, cayennepeper, kaneel, 2 dl hete bouillon, 1 el rode bessenjam o.i.d. 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 1 1 hamlap van ca. 100 gram 1 eetlepel ketjap 1 theelepel suiker mespunt cayennepeper desgewenst mespunt gemberpoeder 1 dun[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 El Teriyaki saus 1 El. Rode wijn azijn 1 El. Sla Olie 1 Tl. Bruine suiker 1/2 Tl. Cayenne of Cajun peper 375 gr. Varkenshaas (optie: ananas[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 grote sparerib stukken Voor de marinade: 5 el ketjap manis 2 el honing ½ mespunt cayennepeper 1 teen knoflook (geperst) 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets 4 plakken bacon 100 gr extra belegen goudse kaas ½ t cayennepeper 1 t knoflookpoeder 1 t paprikapoeder (mild) 1 t zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen MARINADE: 4 schouderkarbonade van de varken 1 e kerriepoeder 1/2 t knoflookpoeder 1/2 t korianderpoeder 1/4 t gemberpoeder 1/4 t cayennepeper[...]
Bron: smulweb.nlHeerlijke kleverige speklappen... Een recept uit Boodschappen. Gebruik hiervoor de tabasco van tip36 , deze bevat per theelepel maar 35 mg natrium![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSommige smaken horen bij elkaar als Romeo en Julia, terwijl sommigen dan weer mekaars tegenpolen zijn. Maar tegenpolen, is dat niet juist wat de culinaire[...]
Bron: bakedlouies.blogspot.comShaslick Toen ik van de week het verzoek kreeg hoe je shaslick kruiden maakt, Ben ik de kruidenhoek even in gedoken. Er stond nog geen recept van kruiden of[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlDit zijn de allerbeste spareribs die ik ooit heb gegeten. Tijdens de studententijd ben ik volledig afgehaakt op spareribs. Het was een tijd van goedkoop en vet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 1 pot geroosterde paprika (met olie en knoflook (295 g), uitgelekt) 1 sjalot (gesnipperd) 2 eetlepels verse koriander (blaadjes) 2 el zure[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ zakje verse bieslook (a 25 g) 125 g ricotta (kaas) 100 g geraspte Grana Padano (kaas) mespunt cayennepeper 6 plakken Parmaham zet[...]
Bron: ah.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHeerlijke kleverige speklappen... Om je vingers bij af te likken! Ingrediënten: 1 klein blikje tomatenpuree 2 el honing 1 el geraspte gemberwortel 2 el[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr is eigenlijk geen reden waarom je niet zelf rauwe chorizo kan maken, maar erg voor de hand lag het ook weer niet. Toch vond ik dit recept van de River[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl