Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 129 recepten
Ingrediënten 2 zoete puntpaprika's 2 rode pepers 1 ui (gesnipperd) 5 teentjes knoflook (gesnipperd) 250 ml sinaasappelsap 1 eetlepel kaneelpoeder 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 g witte rijst 1 stukje ca. 5 cm verse gember 1 rode paprika 400 g hamlapjes Conimex Wok Olie 1 bakje Conimex Boemboe voor Babi Ketjap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kg varkenskarbonade en varkenslappen (zo de helft van elk) 3 e rijstwijn of droge sherry 3 cm plakjes gember 1 ui, fijn 1 e Sichuan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g speklapjes 1+1/2 t mustard flavor Chinese sojasaus of donker Chinese sojasaus (voor smaak en kleur) 1 teentje knoflook, fijn 2 cm verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr buikspek (speklappen) met zwoerd of varkensschouder (ik had speklappen zonder zwoerd) 2 eetl. bakolie 4 plakjes gember, ongeschild 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 500 g varkensfilet (varkenshaas), zonder vet en in blokjes 8 stengels bleekselderij, in stukken van 5 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g basmatirijst en wilde rijst, gemengd 600 ml kokend water 2 sinaasappelen 1 el olijfolie, extra vergine 350 g varkensfilet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kilo varkenrsribjes. 1 rode peper gehalveerd en in reepjes gesneden (mag ook sambal zijn) 250 ml oestersaus flinke scheut[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 250 gr rijst 1 eetlepel olijfolie 1 sjalot, gesnipperd 1 teen knoflook, fijngesneden of geperst 225 gr varkensfilet, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 1 hamlap van ca. 100 gram 1 eetlepel ketjap 1 theelepel suiker mespunt cayennepeper desgewenst mespunt gemberpoeder 1 dun[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 g Varkensfricandeau 3 uien 2 teentjes knoflook 3 cm gemberwortel (verse) ½ rode peper 1 stengel sereh 3 eetlepels olie (om te[...]
Bron: smulweb.nl