Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 151 recepten
Ingrediënten Porties : 6 100 gr bloem zout en peper naar smaak 1 kg runderstoofvlees, in blokjes 30 ml olijfolie 1 bosje lente-ui, groene stengels[...]
Bron: allrecipes.nl400 gram hamlappen, 1 grote ui, 350 gram tomaten, 50 gram boter, 2 teentjes knoflook, cayennepeper, kaneel, 2 dl hete bouillon, 1 el rode bessenjam o.i.d. 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels plantaardige olie 1 kg varkensfilet, in blokjes van 2,5 cm 1 theelepel zeezout 2 eetlepels boter 1 groene paprika,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1.5kg hele varkensfilets 2 teentjes knoflook, gehakt 15 olijven op olie, ontpit 1 theel mosterd zout en versgemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 gr rundernieren 1 el plantaardige olie 4 el bloem zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 500 gr runderstoofvlees, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g varkensfilet (varkenshaas), zonder vet 2 tl olijfolie, extra vergine 2 uien, in dikke schijven gesneden 2 paprika's (1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 500 g varkensfilet (varkenshaas), zonder vet en in blokjes 8 stengels bleekselderij, in stukken van 5 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 10-12 verse asperges 2-3 takjes rozemarijn 1 rode ui 4-5 champignons 0,5 l kippenbouillon eetlepel bloem voldoende[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Cranberryvulling 100 gram gedroogde cranberry's 480 ml kokend water 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kilo varkenrsribjes. 1 rode peper gehalveerd en in reepjes gesneden (mag ook sambal zijn) 250 ml oestersaus flinke scheut[...]
Bron: allrecipes.nl