Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 149 recepten
Ingrediënten Porties : 6 100 gr bloem zout en peper naar smaak 1 kg runderstoofvlees, in blokjes 30 ml olijfolie 1 bosje lente-ui, groene stengels[...]
Bron: allrecipes.nl400 gram hamlappen, 1 grote ui, 350 gram tomaten, 50 gram boter, 2 teentjes knoflook, cayennepeper, kaneel, 2 dl hete bouillon, 1 el rode bessenjam o.i.d. 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR MARINADE: knoflook, fijn suiker witte peper zout witte rijstazijn rijstwijn of droge sherry lichte sojasaus maïzena olie voor[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels plantaardige olie 1 kg varkensfilet, in blokjes van 2,5 cm 1 theelepel zeezout 2 eetlepels boter 1 groene paprika,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1.5kg hele varkensfilets 2 teentjes knoflook, gehakt 15 olijven op olie, ontpit 1 theel mosterd zout en versgemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kleine varkenshaasjes, elk ca. 175 g 1 grote sinaasappel 50 g zachte, gedroogde pruimen, in dunne reepjes 3 gemberbolletjes op[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 gr rundernieren 1 el plantaardige olie 4 el bloem zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 500 gr runderstoofvlees, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 500 g varkensfilet (varkenshaas), zonder vet en in blokjes 8 stengels bleekselderij, in stukken van 5 cm,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g basmatirijst en wilde rijst, gemengd 600 ml kokend water 2 sinaasappelen 1 el olijfolie, extra vergine 350 g varkensfilet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 varkenshaas 1/2 rode paprika 1 eetlepel honing vleeskruiden, peper handje walnoten, in stukjes gehakt boter en olie teentje[...]
Bron: allrecipes.nl