Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 6 personen 1 kg sudderlappen (rund),100 g boter of margarine, 50 g spekjes, 2 plakken ontbijtkoek zonder korst, een handje rozijnen, een half bekertje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =4 Tomaten,= 1 Ui, =3 Knoflookteentjes, =700 gr.suddervlees (rund) =3 el Bloem,= 3 el kummel- zaadjes,=zout,zwarte peper =3 el olijfolie, =1[...]
Bron: smulweb.nlMERGUEZ Per kilo schapen of rund vlees: 250 gram rugvet 2 eetlepels zout 0,5 eetlepel kaneel 0,5 theelepel corianderzaad ( NIET vergeten!!!!!) 0,5 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 500 gram lamsgehakt (rund mag ook); 2 uien; 2 tenen knoflook; 1/2 bosje platte peterselie; 1/2 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien 2 teentjes knoflook 1 ei 500 gr rundergehakt (of 250 gr rund en 250 gr lam of 250 gr varkensgehakt) zout peper 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlNòg een hartig gerecht! We doen zot! Geen schrik, ik heb nog een aantal plannen om de zoetekauwen onder jullie te plezieren, wacht maar... Eerst dit geweldige[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlNiets is lekkerder op zo'n winterdag ; stoofvlees met kroketjes. Het brengt ons ook in de kerstsfeer.. Een beetje voorbereiding kan nooit kwaad. Ook geeft zo'n[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beOp de een of andere manier ben ik altijd moeite blijven houden met de Schnitzels die kant-en-klaar bij onze slagers te vinden zijn. Je weet niet wat voor vlees[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl