Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
Varkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen MARINADE: 4 schouderkarbonade van de varken 1 e kerriepoeder 1/2 t knoflookpoeder 1/2 t korianderpoeder 1/4 t gemberpoeder 1/4 t cayennepeper[...]
Bron: smulweb.nlSommige mensen hebben iets tegen varkensvlees. Als je het in de supermarkt haalt kan ik dat wel begrijpen, want die varkens zijn met van alles en nog wat[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlHet voelt een beetje als verwaarlozing. Ik ben al 5 dagen op vakantie en ik heb nog geen receptje opgeschreven! En dat terwijl we al zoveel hebben gedaan,[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlNòg een hartig gerecht! We doen zot! Geen schrik, ik heb nog een aantal plannen om de zoetekauwen onder jullie te plezieren, wacht maar... Eerst dit geweldige[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beMijn ouders zouden komen eten en ik wilde iets maken wat ze nooit eten en wat niet te bewerkelijk is. Geroosterd buikspek of zoals je zo vaak in de Engelse[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGoodevening! Gisteravond heb ik samen met Bas echt vet lekker gegeten. Wij vonden Pinksteren een reden voor een feestmaal en naar mijn mening is het ultieme[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 4 schouder-of halskarbonades boter (of reuzel) peper en zout, versgemalen Chutney olie 1 ui in ringen 2 tenen knoflook, in dunne plakjes 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 10 900 gr stoofvlees rund, in blokjes 45 ml zonnebloemolie 4 runderbouillonblokjes 950 ml water 1 theelepel gedroogde rozemarijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gram (doorregen) schouder (of vers gedraaid varkensgehakt) 12 plakjes gezouten en gerookt buikspek, langwerpig peper en zout, versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Rundvlees, kip of varken kan ook (zeer mager, er mag geen vet aan zitten 2/3 kopje Worcestersaus saus 2/3 kopje sojasaus 1 theelepel zwarte[...]
Bron: smulweb.nlOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 2 uien 2 teentjes knoflook 1 ei 500 gr rundergehakt (of 250 gr rund en 250 gr lam of 250 gr varkensgehakt) zout peper 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1-1.5 kg varkensbuik (speklap met vel aan één stuk) (ik gebruikte meer een deel van de zijkant van de varken i.p.v. de buik[...]
Bron: smulweb.nlMERGUEZ Per kilo schapen of rund vlees: 250 gram rugvet 2 eetlepels zout 0,5 eetlepel kaneel 0,5 theelepel corianderzaad ( NIET vergeten!!!!!) 0,5 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlDeze aten we met oud en nieuw als hapje. Ik heb minipannetjes en per persoon maakte ik een pannetje klaar. Ook lekker met pasta of rijst om een hoofdmaaltijd[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl