Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Coq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVooral voor kinderen is dit een ideaal kipgerecht omdat de kip door de Mango Chutney een heerlijk zoete smaak krijgt. Maar omdat er ook wat rode pepertjes[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDit is een kipgerecht uit de oven. Neem voor dit gerecht flink grote bouten van een maïskip. De bouten worden eerst gemarineerd en vervolgens gebruiken we de[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlOmdat de oude Romeinen vonden dat de aromatische geur van venkel sterk op die van hooi leek, noemden ze het met een Latijns woord foenum, wat hooi betekent.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlGezien de plaatsing gisteren van de mooie foto's van de zo kunstig gemaakte taart door Vanessa van Taarten uit Zeewolde plaats ik vanavond het gerecht dat ik[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlEven in de koelkast kijken........ Er zijn nog taugé die ik zelf heb geteld en kippenbout. Dan denk ik dat ik even snel een noedel ga maken. Lekker bij het[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlHainanese kip rijst (Hainanese chicken rice) is een populair kipgerecht uit Singapore en Maleisië. Dit heb ik voor 't eerst gegeten in het Maleisisch[...]
Bron: rainiesfood.blogspot.nlIngrediënten 4 kippenbouten 1 eetlepel nootmuskaat (gemalen) 40 g boter zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om online te bestellen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stengels bleekselderij 1 ui 2 tenen knoflook 250 g winterpeen 4 kippenbouten 4 el bloem 4 el olijfolie 400 ml volle rode wijn 400 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kippenbouten 1 eetlepel olie 2½ eetlepel boter 200 ml witte-wijnazijn 200 ml droge witte wijn 3 theelepels bloem zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is een foto van de eerste etappe. Helaas vergeten om een foto te maken van het eindresultaat. Ingrediënten voor 4 personen 4 complete kippenbouten (dus[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk houd erg van de warme smaken van dit gerecht. Het is zoetig, kruidig en smelt haast in de mond. Het zal perfect zijn voor de wat koudere dagen, hoewel wij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl