Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Niks lekkerder dan met een mooie winterse dag binnen komen en dat dan de slowcooker staat te pruttelen. s 'Morgens alles erin en s' avonds zo aan kunnen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl400 gram kipfilet, 3 el olijfolie, 1 uien (1 gesnipperd, 1 in ringen), 100 gram tomaat, 2 el gehakte gember, 3 teentjes knoflook, 1 el kurkuma, 1 el djinten,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comKip, pompoen, ui en chilipeper Een snel en smakelijk recept van Donna Hay. Een mandoline voor het schaven van de groenten komt hier goed van pas. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet zomerse weer van de afgelopen dagen heeft bij mij meteen effect op het soort eten waar ik zin in heb. Als het zo lekker blijft, ga ik de pompoenen[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIk zag deze pie in het boek van Bourke Street Bakery en ik twijfelde wel, want wij zijn niet dol op aubergine, maar toch leek hij mij erg lekker. Ik heb het er[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 fles witte wijnazijn (250 ml) 50 g suiker 2 eetlepels scherpe mosterd ½ theelepel gemberpoeder 1 ui (gesnipperd) 500 g pompoen (in[...]
Bron: ah.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor de kip: kipfilet olijfolie 2 à 3 eetlepels vadouvan Ingrediënten voor de pompoenquenelle: 1 oranje pompoen ca. 100 ml olijfolie 1 à 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZoals beloofd in de vorige blog het recept van de heerlijke: Gestoofde kip met sjalotten-kastanjesaus Recept voor 6 personen Benodigdheden: 1 kilo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet gaat deze week allemaal een beetje moeizaam! De klok is weer een uurtje teruggegaan afgelopen weekend. Dat is 's ochtends wel fijn: een uurtje eerder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen recept van de Engelse kok Nigel Slater uit het NRC van een paar weken geleden. Dus dat kan heel goed hier in Engeland, maar natuurlijk ook thuis in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlWe eten niet vaak vlees, als we het eten is het scharrel maar liever nog biologisch. We lusten het wel maar het komt er gewoon vaak niet van, er zijn zoveel[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 1 grote scharrelkip 1 eetlepel boter 1 handvol gehakte verse basilicum 1 takje rozemarijn 1 theelepel knoflookpasta 1/2 citroen,[...]
Bron: allrecipes.nl