Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappelen (ong. 1 kilo) peper en zout, naar smaak 2 kipfilets kokosolie 1 rode paprika 2 eetlepels milde curry[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 300 gram biologische kip 2 zoete aardappels Halve rode paprika Halve groene paprika champignons Halve courgette Verse rozemarijn en tijm[...]
Bron: smulweb.nlTijdens onze vakantie in Engeland hebben we deze kip gegeten uit het dieet-kookboek van The Hairy Bikers . Ons vakantiehuisje had de luxe van een goede oven,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten: 1 Kg. kippenonderbouten 600 cl. water Zout (naar smaak) Gemalen zwarte peper (naar smaak) Gehakte peterselie 1 Pakje saffraan Aardappelen,[...]
Bron: mijnspaansekeuken.blogspot.comGoedenavond :) Vanavond heb ik super simpel Babi Ketjap van Conimex gemaakt, maar dan met kip en wat extraatjes. Je snijdt een kipfilet in reepjes en legt deze[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGisteren was het weer zo ver, ik maakte voor de derde keer binnen een week een gerecht van Jamie Oliver. Ik was al een fan van deze tv-kok maar na de aanschaf[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comSinds afgelopen zomer hebben we een nieuwe oven een AEG. Ik ben er erg blij mee, gebruik hem veel, niet alleen voor bakken maar ook voor warm eten. Er zit een[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlKip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een stoofschotel met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 2 personen 260 g kipfilet. Kerriepoeder. Zout en peper. 1 eetklepel olie. 1 rode paprika, in reepjes. 1 ui in ringetjes. Lookpoeder of 2 teentjes verse[...]
Bron: smulweb.nl