Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 hele kip, in stukken gesneden 150 ml passata (tomatensaus) 800 gr aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 400 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet, liefst bio kwaliteit 2 eetlepels vers limoen- of citroensap 2 teentjes knoflook, uit de knijper 5 eetlepels zonnebloem- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet, liefst bio kwaliteit 2 eetlepels vers limoen- of citroensap 2 teentjes knoflook, uit de knijper 5 eetlepels zonnebloem- of[...]
Bron: smulweb.nlKip, pompoen, ui en chilipeper Een snel en smakelijk recept van Donna Hay. Een mandoline voor het schaven van de groenten komt hier goed van pas. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet zomerse weer van de afgelopen dagen heeft bij mij meteen effect op het soort eten waar ik zin in heb. Als het zo lekker blijft, ga ik de pompoenen[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIk zag deze pie in het boek van Bourke Street Bakery en ik twijfelde wel, want wij zijn niet dol op aubergine, maar toch leek hij mij erg lekker. Ik heb het er[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 bakjes konijn ((a 3 stuks), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 4 tenen knoflook (in plakjes) 2 rode uien (in dunne ringen) 4[...]
Bron: ah.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor de kip: kipfilet olijfolie 2 à 3 eetlepels vadouvan Ingrediënten voor de pompoenquenelle: 1 oranje pompoen ca. 100 ml olijfolie 1 à 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen recept van de Engelse kok Nigel Slater uit het NRC van een paar weken geleden. Dus dat kan heel goed hier in Engeland, maar natuurlijk ook thuis in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlWe eten niet vaak vlees, als we het eten is het scharrel maar liever nog biologisch. We lusten het wel maar het komt er gewoon vaak niet van, er zijn zoveel[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIk hoor het je denken - Chayote? Wat is dat nou weer? Even wat meer informatie over deze van oorsprong Mexicaanse groente. De chayote wordt ook wel groente[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlSinds afgelopen zomer hebben we een nieuwe oven een AEG. Ik ben er erg blij mee, gebruik hem veel, niet alleen voor bakken maar ook voor warm eten. Er zit een[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 1 grote scharrelkip 1 eetlepel boter 1 handvol gehakte verse basilicum 1 takje rozemarijn 1 theelepel knoflookpasta 1/2 citroen,[...]
Bron: allrecipes.nl