Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 2 personen 2 grote gedroogde Chinese paddestoelen, 250 gram magere runderlapjes, 1/2 rode paprika, 1/2 rode groene paprika, 1/2 rode paprika, 1/2 bosje[...]
Bron: smulweb.nlIk wou al een tijdje iets maken met polenta. Ik kwam het ingredient tegen in kookboeken en ik zag de chefs ermee in de weer op tv. En ik werd nieuwsgierig. Het[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nl. Meatloaf Ingredienten 500 g Varkensgehakt 2 1/2 eetlepel olijfolie 1/2 ui (fijngehakt) 1 teentje knoflook (geperst) 1/2 rode paprika (in blokjes) 1 kleine[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVan de afgelopen dagen had ik nog champignons, pastinaak en zoete aardappelen over. Met nog wat andere ingrediënten een heerlijk vegetarisch gerecht gemaakt.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen traditioneel Amerikaans recept. Alleen gebruiken ze daar vast veel grotere steaks Ingrediënten:voor 4 personen 4 biefstukken van ca. 100[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOpnieuw een recept van Chantal: Deze soep at ik op een koude, natte en zeer gure zomerdag in "The Thistle Stop", een klein restaurantje gerund door een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlStoofvlees met sperziebonen Wat heb je nodig: 250 gram stoofvlees (voor mij was het kalfsragoutvlees deze keer) 200 ml rode wijn ui gehalveerd stengel[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 stengels bleekselderij 1 ui 2 tenen knoflook 250 g winterpeen 4 kippenbouten 4 el bloem 4 el olijfolie 400 ml volle rode wijn 400 g[...]
Bron: ah.nlOw mensen, even een momentje.... Bron foto: Savory Simple Er zijn niet vaak receptjes die zó ontzettend lekker zijn, dat je ze het liefst de volgende dag weer[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlKip in rode wijn is wel bekend maar in witte wijn zie je niet zo vaak. Het leek me wel een beetje voorjaarsrecept dus helemaal voor deze tijd. En ook[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIn de winter schaatsen we op donderdagavond op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Het liefst eten we dus iets wat snel klaar te maken is en niet al te zwaar valt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 4 lamsbouten 2 eetlepels olijfolie 2 stengels bleekselderij, in stukjes gesneden 1 ui, in stukjes gesneden 1 wortel, in plakjes 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg konijndelen (bouten) 2 rode uien, gesnipperd 2 tenen knoflook, eventueel meer 1 blik gepelde tomaten 150 ml rode wijn 150 ml fond (kalf[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 takjes rozemarijn 1 schaal rib/runderlappen (ca. 1 kg) 2 tenen knoflook (in plakjes) 2 el bloem 50 g boter of margarine 4 el olie 100 g[...]
Bron: ah.nlIngredienten: 500 g Varkensgehakt 2 1/2 eetlepel olijfolie 1/2 ui (fijngehakt) 1 teentje knoflook (geperst) 1/2 rode paprika (in blokjes) 1 kleine wortel (in[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl