Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ok, de feestdagen liggen alweer veer achter ons, maar dat is geen enkele reden om jezelf niet te trakteren op dit heerlijke gerecht. En misschien is het ook[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 4 personen 2 schaaltjes Boeuf Bourguignon (à 275 g) 2 zakken minikrieltjes (à 450 g) 2 pakken rode kool met appel (diepvries à 450[...]
Bron: smulweb.nlrode ui, garam masala, gembersiroop, bruine suiker (gehakt/gemixt in keukenmachien), een beetje kruidenpasta uit een pataks pot (indiase currypasta mild),[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 750 gram sucade lappen een flesje donker bier half potje zilveruitjes zout laurier ontbijtkoek boter Hulpmiddelen Snijplank braadpan[...]
Bron: smulweb.nlHet wordt steeds kouder en het heeft zelfs al heerlijk gevroren! Echt tijd dus voor lekkere winterkost! Wij zijn dol op gestoofde rode kool met stoofvlees, je[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDeze week weer heerlijk gegeten van een Thuisafgehaald-adresje met de komische naam UITGEKOOKT van Dick! Hij zit in Houten. Hij is een meester in het bereiden[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMijn ideale kerstdiner is met rollade als hoofdgerecht. Omdat het zo lekker is natuurlijk, maar ook gevoed door sentiment omdat mijn moeder het ook graag op[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlVorige week at meneer huisgenoot zijn kappucijners met stroop. Dat had ik nog niet eerder gezien. Toevallig hadden we er een heerlijk stuk kip bij, en de[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlIngrediënten 2 schaaltjes Boeuf Bourguignon (à 275 g) 2 zakken minikrieltjes (à 450 g) 2 pakken rode kool met appel (diepvries à 450 g) ½ zakje[...]
Bron: ah.nlMijn pepers in de kas worden niet rood aan de plant. De pepers worden alleen rood als ik ze pluk en in de vensterbank leg. Ze zijn wel mooi groot geworden aan[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEigenlijk is dit en Hollands gerecht waar men over hachee met rode kool spreekt en dat meneer rotzooivrij wou eten toen hij een rode kool ontdekte in ons[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beMijn ideale kerstdiner is met rollade als hoofdgerecht. Omdat het zo lekker is natuurlijk, maar ook gevoed door sentiment omdat mijn moeder het ook graag op[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlGehaktballen eten we hier vooral bij de weer opnieuw ontdekte rode kool . Ik hou van voorraadjes en dus maakte ik een flinke voorraad ballen. Deze liggen[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlZuurvlees (Zoervleis) Een puur Limburgs streekgerecht. De naam komt van het marineren van het vlees in azijn. Voor zuurvlees werd vroeger meestal paardenvlees[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl