Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Dit is weer zo’n recept uit mijn beduimelde knipselmap. Ooit stond dit recept in de Provinciale Zeeuwsche Courant (ja, die bestaat écht). Het idee van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe ballen van Miep Het recept van deze pittige gehaktballetjes met een heerlijke saus heeft mijn moeder ooit uit een krant (waarschijnlijk het Algemeen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 Ierse biefstukken versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, geschild en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGisteren aan het einde van de middag was er niet zoveel tijd om te koken, dus heb ik al eerder op de dag deze curry uit de Delicious van februari gemaakt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe Griekse keuken lijkt op het eerste gezicht op een grote berg vlees met uien en veel knoflooksaus. Toch kun je als vegetariër nog wel eens je hart ophalen.[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLomo saltado uit Peru Moestuin. Alle hedendaagse kookboeken gaan uit van de seizoenen en zelfs van de eigen moestuin. Zonder moestuin lijk je bijna niet meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Ierse biefstukken sap en rasp van 1 sinaasappel versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 300 g risottorijst 750 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg doorregen runderlappen, op kamertemperatuur 1 eetlepel milde paprikapoeder vergemalen zwarte peper 3 eetlepels olijfolie 1 teen knofl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen +/- 1,5 koffiekopje rijst (300 gram) (of aardappeltjes voor vijf personen) 1 kg scharrel- of biologische kip (4 filets) 350 gram crème[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gram kipfilet, 1 rood Spaans pepertje of 1 el chilisaus, 2 el sojasaus, 1 el oestersaus, 1 el azijn, 2 tl bruine basterdsuiker, 1 of 2[...]
Bron: smulweb.nlIn de categorie "Maaltijden van Derden" vind ik de pakjes en zakjes van Patak lekker. Indiaas dus. Ik maakte de tikka masala met yoghurt. We aten er gele[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comDit is het eerste recept dat ik in mijn tajine maakte en daarna zouden er nog velen volgen. Het makkelijkste van een tajine is, dat je alles erin doet, het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl