Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Heerlijk pittig gerechtje dat snel klaar is. Ik heb dit gerecht gemaakt met restjes die in de diepvries lagen en wat ik zoal in huis vond. Dit kan ook[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beWij eten veel en vaak rijst, dus ik kook meestal 5 kopjes rijst per keer. Het restje gooi ik nooit weg. Deze rijst heb ik al een paar dagen geleden gekookt. De[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIk hou wel van recepten waarbij ik kan wisselen met groenten maar ook met het gerecht zelf. Neem nu deze kipschotel die smaakt heerlijk met pasta, rijst maar[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 200 g rijst (meergranen (pak a 275 g)) 400 g kipfilet (in repen) 2 el olie 150 ml sinaasappelsap 2 tl mosterd (mild) 1/2 bos peen (geschrapt[...]
Bron: ah.nlRestje rijst heb ik de roerbak rijst van gemaakt. Omdat deze ook voor onze kinderen is, heb ik wat extra wortel, bleekselderij, ei, en spinazie toegevoegd.[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlEven in de koelkast kijken........ Er zijn nog taugé die ik zelf heb geteld en kippenbout. Dan denk ik dat ik even snel een noedel ga maken. Lekker bij het[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 400 gram Basmatirijst 400 gram kippendijfilets in stukjes 1 eetlepel sojasaus (Kikkoman groen) 1 eetlepel olijfolie ½ rode[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen zonnig, kleurijk gerecht. Het is ook lekker licht, dus ideaal als je nog bijvoorbeeld wilt gaan sporten. De basis van dit recept komt uit het blaadje van[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMaanden geleden beloofde ik het recept van de onvolprezen ‘adukibonen burgers’. Een goed, lekker en voedzaam recept van vegetarische burgers. Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 6 personen 1 kg doorregen runderlappen, op kamertemperatuur 1 eetlepel milde paprikapoeder vergemalen zwarte peper 3 eetlepels olijfolie 1 teen knofl[...]
Bron: smulweb.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl