Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 25 recepten
Dit is weer zo’n recept uit mijn beduimelde knipselmap. Ooit stond dit recept in de Provinciale Zeeuwsche Courant (ja, die bestaat écht). Het idee van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWooeeeeiiiii, ja hoor ja, ik heb een nieuwe favoriet met avondeten... Beef stroganoff Oww mensen dit is zo lekker, maar nee echt, serieus, echt waar, meen je[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVandaag hadden we een erg luie dag. Tussen de middag salades en vanavond Kip-Champignonragout met wat rijst. Voor het gare kippenvlees koop ik meestal een hele[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIk vind het een grappig gegeven hoe je met Zeeuws lamsvlees, uien uit de moestuin en lokale scharreleitjes iets zo exotisch als deze Ethiopische lamsstoofpot[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen) 3 eetlepels olijfolie 1 appel (geschild en in stukjes) 3 middelgrote uien (in ringen) 300 gram magere runderlappen (in kleine[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comVoor sommige mensen iets nieuws, voor andere niet weg te denken uit de keuken; Quinoa. Deze 'superfood' werd verbouwd door de Inca's en betekend: 'Moedergraan'[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeeg 500 g bloem 9 g zout 200 ml lauw water 10 g gedroogde gist 10 g suiker 100 g boter olijfolie Soezenbeslag 50 ml melk 50 ml water 50 g boter 50 g bloem 1[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlEen stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comRunderstoof met pruimen Op momenten dat ik mij moe en uitgeblust voel, ga ik graag in de keuken aan de slag! En dan niet om schoon te maken, maar wel om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBenodigdheden: 500 gr. rundvlees 2 grote uien 1 bakje champignons 1 grote winterwortel 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte tarwebloem 1 kl. blikje[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlKip Enchiladas Chili en Taco`s kennen we wel, Maar er zijn nog veel gerechten uit de Mexicaanse keuken die we nog niet zo goed kennen. Enchillada`s is er 1 van[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl