Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
rode ui, garam masala, gembersiroop, bruine suiker (gehakt/gemixt in keukenmachien), een beetje kruidenpasta uit een pataks pot (indiase currypasta mild),[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl*Ingrediënten 1 hele kip, goed schoongemaakt Half bosje koriander Half bosje platte peterselie Zout en peper 2 teentjes knoflook 1 grote ui en 1 kleine ui 1 tl[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlIk heb nog wat stukjes kip over van de Provençaalse kip met courgette en tomaatjes die ik eerder deze week heb bereid en daarom maak ik een stoofschotel waarin[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 400 gram Basmatirijst 400 gram kippendijfilets in stukjes 1 eetlepel sojasaus (Kikkoman groen) 1 eetlepel olijfolie ½ rode[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlToen wij nog thuis woonden, aten wij vaak Knorr Wereldgerechten. Eerlijk is eerlijk, toen vonden we deze ook wel lekker. Dat is ook niet zo vreemd als je je[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlIk maak graag zoete, maar ook hartige taarten. En neen dat zijn niet alleen quiches. Ook hartige cakes, of de zogenaamde "pies". Ik heb hier al eens een pie[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNu ik al bijna 20 jaar m'n eigen potje kook heb ik de meeste recepten aardig onder de knie. Natuurlijk leer je steeds bij, zeker wat betreft 'vreemde keukens',[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAfgelopen weekend schreef Marjoleine de Vos in de NRC dat Franse dames haar vroegen: Et vous? 'Wat hebt u in Nederland nu voor een typerend gerecht?' Daar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet begon een paar jaar geleden met een artikel van Sylvia Witteman in de Volkskrant, over de perfecte cafégehaktballen. Malse gehaktballen uit een pannetje[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl