Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Het lijkt zoveel werk voor een soepje, dat in Vietnam als ontbijt gegeten wordt. Maar het valt reuze mee en het is een heerlijke soep. Terecht wereldberoemd.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNa 3 dagen kan ik weer langzaamaan aan eten denken. Buikgriep. Maar ik heb weer trek! In vlees alleen nog niet echt en aan vis moet ik nog helemaal niet[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEerst denk je mmm, een beetje gewoontjes , 't lijkt wel een pizzasaus, die tomaten met mozzarella. Maar de ansjovis en de gedroogde rode pepertjes geven het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik samen met manlief helemaal gek op hamburgers! Geen pre-fab spul, of van de snackbar, maar gourmet burgers. Dus lekker vers en eventueel[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVan het weekend heb ik een lekkere curry gemaakt. In het weekend heb ik de tijd dus dan neem ik het er ook van en sta ik wat langer in de keuken. Het resultaat[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlJa ik heb niet zolang geleden deze gemaakt, maar de nieuwe zijn geheel anders. Ik had zaterdag een cursus en we moesten een lunchgerecht meenemen. Vrijdag had[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze aten we met oud en nieuw als hapje. Ik heb minipannetjes en per persoon maakte ik een pannetje klaar. Ook lekker met pasta of rijst om een hoofdmaaltijd[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlSinds een jaar probeer ik in ieder geval één keer per week vegetarisch te koken. Nou is het natuurlijk makkelijk om recepten te maken zonder vlees of vis, maar[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlEen erg lekker en simpel gerecht met heel veel groente. In dit recept is voor de bruchetta géén geroosterd brood gebruikt, maar beschuit. Ik heb gekozen voor[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOp de perzik en pijnboompitten na, komen alle ingrediënten vandaag uit Baambrugge. De groenten en kruiden uit eigen tuin en het kalfsvlees komt van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de winter schaatsen we op donderdagavond op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Het liefst eten we dus iets wat snel klaar te maken is en niet al te zwaar valt.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKip, pompoen, ui en chilipeper Een snel en smakelijk recept van Donna Hay. Een mandoline voor het schaven van de groenten komt hier goed van pas. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg konijndelen (bouten) 2 rode uien, gesnipperd 2 tenen knoflook, eventueel meer 1 blik gepelde tomaten 150 ml rode wijn 150 ml fond (kalf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 ajuinen 2 pastinaken 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika 3 tenen knoflook ½ dl kippen bouillon peper en zout 1 tl ras el[...]
Bron: smulweb.nlEerst denk je mmm, een beetje gewoontjes , 't lijkt wel een pizzasaus, die tomaten met mozzarella.' Maar de ansjovis en de gedroogde rode pepertjes geven het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl