Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Dat quinoa een echte superfood is, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Niet alleen hebben wij al meerdere keren verteld over de geweldige eigenschappen[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlIk houd erg van de warme smaken van dit gerecht. Het is zoetig, kruidig en smelt haast in de mond. Het zal perfect zijn voor de wat koudere dagen, hoewel wij[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 1 schaal gyrosvleesreepjes (ca. 400 g) 1 pak couscous (400 g, Biologisch) 2 courgettes (in blokjes) 2 teentjes[...]
Bron: ah.nlHoewel ik niet perse een vlees fanaat ben, vind ik een stuk luxe varkenshaas toch vrij aangenaam smaken... Je kunt dit recept eten met rijst, pasta, gebakken[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlJa hoor ja.... Dit is weer zo'n receptje wat ik ben tegengekomen bij de Albert Heijn en simpelweg moest maken! Bron foto: AH (al was het alleen maar om de[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlDit is het eerste recept dat ik in mijn tajine maakte en daarna zouden er nog velen volgen. Het makkelijkste van een tajine is, dat je alles erin doet, het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlNa 3 dagen kan ik weer langzaamaan aan eten denken. Buikgriep. Maar ik heb weer trek! In vlees alleen nog niet echt en aan vis moet ik nog helemaal niet[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beQuinoa en/of Couscous bereiden. Verhouding 1 kopje quinoa:2 kopjes water. Uitje fruiten, chilipeper, allspice, knoflook. Mengen met quinoa/couscous. Abrikozen,[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlCulinair zijn er drie dingen waar ik me op verheug als het najaar zich weer aandient: stoofschotels, wild en pompoenen. In dit recept van Marokkaans rundvlees[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlTijdens onze vakantie aten we in een Midden-Oosters restaurant. Nu dacht ik altijd dat Midden-Oosterse gerechten leken op de Mediterrane keuken. Maar het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 2 ajuinen 2 pastinaken 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika 3 tenen knoflook ½ dl kippen bouillon peper en zout 1 tl ras el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ citroen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels droge witte wijn 3 teentjes knoflook (geperst) 4 eetlepels gedroogde salie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 1 schaal kalkoenfilet à la minute (ca. 350 g) 1-2 tl gemalen komijn (djinten) 4 el olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 1 courgette (in[...]
Bron: ah.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be