Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Konijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 2 el olijfolie 1 schaal rundergehaktballetjes (300 g) 1 blik artisjokharten ((400 g), uitgelekt) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 3 tomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 1 schaal gyrosvleesreepjes (ca. 400 g) 1 pak couscous (400 g, Biologisch) 2 courgettes (in blokjes) 2 teentjes[...]
Bron: ah.nlHoewel ik niet perse een vlees fanaat ben, vind ik een stuk luxe varkenshaas toch vrij aangenaam smaken... Je kunt dit recept eten met rijst, pasta, gebakken[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlDit is het eerste recept dat ik in mijn tajine maakte en daarna zouden er nog velen volgen. Het makkelijkste van een tajine is, dat je alles erin doet, het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlNa 3 dagen kan ik weer langzaamaan aan eten denken. Buikgriep. Maar ik heb weer trek! In vlees alleen nog niet echt en aan vis moet ik nog helemaal niet[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlKip in rode wijn is wel bekend maar in witte wijn zie je niet zo vaak. Het leek me wel een beetje voorjaarsrecept dus helemaal voor deze tijd. En ook[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlCulinair zijn er drie dingen waar ik me op verheug als het najaar zich weer aandient: stoofschotels, wild en pompoenen. In dit recept van Marokkaans rundvlees[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 schaal kalkoenfilet à la minute (ca. 350 g) 1-2 tl gemalen komijn (djinten) 4 el olijfolie 1 grote ui (gesnipperd) 1 courgette (in[...]
Bron: ah.nlTijdens onze vakantie aten we in een Midden-Oosters restaurant. Nu dacht ik altijd dat Midden-Oosterse gerechten leken op de Mediterrane keuken. Maar het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 2 ajuinen 2 pastinaken 1 rode paprika 1 groene paprika 1 gele paprika 3 tenen knoflook ½ dl kippen bouillon peper en zout 1 tl ras el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ citroen (schoongeboend) 3 eetlepels olijfolie 3 eetlepels droge witte wijn 3 teentjes knoflook (geperst) 4 eetlepels gedroogde salie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten: ca.1 kilo kalkoen- of kipdrumsticks Marinade: 2 ingelegde citroenen (Turkse winkel) sap van 1/2 citroen 2 knoflooktenen, uit de knijper of vijzel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze kleurrijke maaltijd kregen we onlangs geserveerd bij familie en dat smaakte zo lekker dat ik 'm in een iets andere versie zelf heb gemaakt heb. De[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl