Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
Varkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is niet onze gewoonte om op een doordeweekse dag patat te eten, maar deze heerlijke gehaktballetjes vragen gewoon om van die lekkere dikke frieten! 1 witte[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlAl lijkt een gehaktbal zo eenvoudig, toch valt het niet vaak mee om een perfecte bal te maken. Maar met dit recept lukt het altijd. Wat wel grappig is dat we[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlAls variatietip kun je ook heel goed kipfilet gebruiken in plaats van varkenshaas. Ingredienten ; 2 varkenshaasjes van 250 gram kastanjechampignons bakje[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlBenodigdheden: 750 gr. gemengd gehakt 1 witte boterham (zonder korsten) geweekt in een beetje melk 1 grote ui 1 ei (losgeklopt) 1 zakje Bretonse gehaktkruiden[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlJachtschotel bevat het woorddeel “jacht”. Wat voor een jacht hier oorspronkelijk mee bedoeld wordt is niet duidelijk. Het kan duiden op het jagen[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIn Spanje en Latijns Amerika, worden gehaktballetjes Albondigas genoemd (afgeleid van het Arabische woord Albunduq (wat hazelnoot of klein rond object[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlHeerlijke ovenschotel, makkelijk te maken en lekker knapperig door de maïs. Ingrediënten voor 4 personen: 600 gram kruimige aardappelen 200 ml melk 400 gram[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlNa al het kerstgeweld wil je gewoon weer iets simpels eten en dat werd deze kip-kerrie van schoonzus. Afgelopen zomer hebben we dit ook al een keer bij hun op[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDelicious Magazine heeft een nieuwe kookboek: Het Vleesboek en als lokkertje stond dit recept op de Facebookpagina. Ik was van plan om ook zelf Vlaamse friet[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGoodevening! Gisteravond heb ik samen met Bas echt vet lekker gegeten. Wij vonden Pinksteren een reden voor een feestmaal en naar mijn mening is het ultieme[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlhet wordt weer een beetje voorjaar, dus een lekker fris gerecht! 350 gram gehakt, peper, 2 tl mosterd, 1 el melk, 3 el cornflakes of chips, 25 gram boter, 1/2[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 2 200 gr pannenkoekenmeel 400 ml melk 1 ei 10 plakjes ontbijtspek boter Bereidingswijze Voorbereiding: 5 min › Bereiding: 10[...]
Bron: allrecipes.nlGisteren toch maar een pie gemaakt. Heerlijk! 3 kipfilets, gepocheerd in kippenbouillon 250 ml kookvocht 75 gram boter 2 preien, schoongemaakt en in ringen[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nl