Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ik vind de sperziebonen hier in Nederland lekker, zoet en knapperig. Ze passen goed bij het roerbakken. Dit gerecht is makkelijk en eenvoudig om te maken. Je[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlBen je het zoete beleg op je boterham ineens helemaal zat, maar vind je gekochte vleeswaren te zout? Maak dan eens deze heerlijke (plakken) varkensfricandeau.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlToen wij nog thuis woonden, aten wij vaak Knorr Wereldgerechten. Eerlijk is eerlijk, toen vonden we deze ook wel lekker. Dat is ook niet zo vreemd als je je[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlLiefde gaat door de maag. Dat komt goed uit, want ik heb hier een behoorlijk goed receptje voor de geliefde huisgenoot! Het is lekker, het is vlees, het wordt[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIk hou wel van recepten waarbij ik kan wisselen met groenten maar ook met het gerecht zelf. Neem nu deze kipschotel die smaakt heerlijk met pasta, rijst maar[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlBen je het zoete beleg op je boterham ineens helemaal zat, maar vind je gekochte vleeswaren te zout? Maak dan eens deze heerlijke (plakken) varkensfricandeau.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit recept uit de Allerhande van maart zouden we al eerder eten. Maar na een mislukt avontuur met tofu hadden we het even gehad met de oosterse keuken. Vandaag[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEn weer een recept met tuinbonen, deze keer de tuinbonenburgers uit 'Plenty'. Het is wel even wat werk maar het resultaat is er naar. Op de foto zien ze er[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 varkensschnitzels ongepaneerd 4 el bloem 2 eieren, losgeklopt 75 gram paneermeel 500 ml zonnebloemolie 1 citroen, in partjes 20 gram platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 1,5 kilo kipfilet; - 2 eetl. kerriepoeder (Madras); - 2 geschilde appels in blokjes; - 50 gr. boter of zonnebloemolie; - 150 gr, gesnipperde[...]
Bron: smulweb.nlEen heerlijk gekruid kipgerecht dat snel klaar is. Smaakmaker in dit gerecht is de garam masala, een geroosterd mengsel van specerijen uit India. De[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com