Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 4 Ierse biefstukken sap en rasp van 1 sinaasappel versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 300 g risottorijst 750 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 Ierse biefstukken versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, geschild en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIk geloof dat ik een nieuwe favoriet heb…! En dat is niet omdat ik dit recept niet al twee jaar met een zekere regelmaat maak, maar omdat mijn AH sinds[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlAls ik bij mijn ouders ging eten in een weekend vroeg mijn moeder mij vroeger wel eens wat ik graag wilde eten. Ik heb daar vaak zonder te twijfelen direct[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOw mensen, even een momentje.... Bron foto: Savory Simple Er zijn niet vaak receptjes die zó ontzettend lekker zijn, dat je ze het liefst de volgende dag weer[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 1 kip (ca. 1.2 kg) 2 uien 1 teen knoflook 250 g chorizo (plakjes) 100 g ontbijtspek (plakjes) 2 el olijfolie 2 liter kraanwater 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 275 g risotto ai funghi (pak) 250 g kastanjechampignons 3 el vloeibare margarine 4 pestokipfilets (ovenschotel à 2 stuks) 450 g Italiaanse[...]
Bron: ah.nlIk hou wel van recepten waarbij ik kan wisselen met groenten maar ook met het gerecht zelf. Neem nu deze kipschotel die smaakt heerlijk met pasta, rijst maar[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOssobuco 750 gr Kalfslappen, in blokjes gesneden 100 gr Bleekselderij, klein gesneden 100 gr Wortel, klein gesneden 100 gr Ui, klein gesneden 200 gr Boter 800[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlWat te doen met het laatst overgeblevene van de kerstinkopen, de gerookte eendenborstfilet. Geen zin in een maaltijdsalade, geen zin in een combinatie met[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlSous vide koken (vacuümgaren) is het bereiden van in plastic gevacumeerd voedsel in een waterbad van constante temperatuur. Voordeel van deze bereiding is dat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl