Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Dit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlZelf hamburger broodjes bakken is helemaal niet moeilijk. Het is weer zomer. Dus gaat op mooie dagen de bbq aan en genieten we buiten van het mooie weer,[...]
Bron: xandrabaktbrood.blogspot.nlHet Foodblog Event van deze maand wordt ingevuld door Joy of Food met als thema ‘vakantiegerechten’. Tja, dat moet in huize Marsepein haast wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe hamburger is niet meer wat het geweest is. Aan de ene kant van het hamburgerspectrum zit McDonalds’ kale Happy Meal-burgertje (zielig), en aan de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Grill&Steak afdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe basis van dit recept vond ik op Smulweb en is door mij wat veranderd en aangepast. Het resultaat was ongelooflijk lekker. Pas op je vingers want je eet ze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen snelle manier om een varkenshaasje te bereiden, met als resultaat heerlijke kleine botermalse biefstukjes. Net zo zacht als een varkenstournedos, maar een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlWooeeeeiiiii, ja hoor ja, ik heb een nieuwe favoriet met avondeten... Beef stroganoff Oww mensen dit is zo lekker, maar nee echt, serieus, echt waar, meen je[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit recept komt van Lorraine Pascale. Toen ik het voor het eerst zag wou ik het al maken, maar ik had nooit de juiste gelegenheid. Nu met ons 3-gangendinertje[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlHet is half twee 's nachts, een mooie tijd om een receptje te tikken! Ja, waar een rustige nachtdienst al wel niet goed voor is. Althans, een rustig begin. Ik[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlTot het moment dat je besluit "dit recept sla ik op want misschien ga ik het wel maken..." heb je af en toe rare wegen bewandeld op het internet. Ik weet[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen snelle manier om een varkenshaasje te bereiden, met als resultaat heerlijke kleine botermalse biefstukjes. Net zo zacht als een varkenstournedos, maar een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlCinematologisch loop ik altijd dramatisch achter. Dus terwijl elke foodblogger al vorig jaar met dit recept op de proppen kwam, in navolging van de foodie-film[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl