Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 kipdrumsticks zout en versgemalen peper 1 ui 4 eetlepels olijfolie 2 dl tomatenblokjes (blik 400 g) 1 dl droge witte wijn ½[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600g rosbief, zout, peper, 2 gemberbollen uit de knoflookpers, 50 g margarine, 2 el olie, 3 el sojasaus, 2 dunne preien julienne gesneden, 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =12 Kleine tomaten. =1 tl Tijmblaadjes, =6 el Olijfolie, =2 Grote uien in brede ringen. =1 el Bloem = 4 Biefstukken, =25 gram Boter, =2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 tomaten * 4 hertenbiefstukken, op kamertemperatuur * versgemalen peper * 25 gr boter * 2 rode uien, in dunne partjes * 50 ml cognac, medium[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 GR.MAGER RUNDVLEES.(Baklapjes) 50 gr.boter of margarine) 1 pakje poeder voor stroganoff-saus. 250 ml.water(of half water half sherry) 1/4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 Biefstukjes 2-3 middelgrote uien ketchup (voorkeur: Heinz hot) Worcestersaus cognac slagroom of koffieroom (ca. half pakje houdbare[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 personen 2 fazantenfilets 2 courgettes 2 trosjes tomaten Olijfolie Voor de saus 1,5 dl wildfond scheutje balsamico azijn scheutje cognac 1 el blauwe[...]
Bron: calorietje.blogspot.beIngrediënten 2 theelepels witte peperkorrels 1 dl cognac (slijter) ½ pot vleesfond (` 380 ml) 1 bekertje slagroom (125 ml) zout 30 g boter of[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 dl vleesfond 4 eetlepels cognac 2 theelepel Dijonmosterd 100 gram boter of margarine 12 lamskoteletjes zout, peper 1 eetlepel mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 eetlepels verse peterselie ((zakje a 30 g), fijngesneden) 1 bakje paddestoelenmelange ((200 g), in grove[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 4 eetlepels olijfolie 8 kippenvleugeltjes of kip-borrelhapjes 8 geplette tenen knoflook 1 theelepel bloem 1 eetlepel cognac 5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 fazant peper en zout boter voor de saus fine champagne 2 dl cognac 4dl fond van fazant of wildbouillon 1 stronk witloof grof gesneden 2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 1 (350 gr) steak 2 eetlepels zwarte peperkorrels, grof gemalen 350 gr biefstuk of entrecôte zout, naar smaak olie, om in te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 (250 gr) biefstuk, 1,5 cm dik 2 eetlepels groene peperkorrels 25 gr boter 30 ml cognac of brandewijn 2 eetlepels Dijon mosterd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 steaks (rib eye werkt het beste) of gebruik filet of haas 2 druppels Tabasco saus ongeveer 100 ml extra dikke room (vetgehalte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 4 eetlepels olijfolie 8 kippenvleugeltjes of kip-borrelhapjes 8 geplette tenen knoflook 1 theelepel bloem 1 eetlepel cognac 5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl