Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten 250 g pitloze druiven 4 eendenborstfilets (ca. 600 g) zout (versgemalen) peper 20 g boter of margarine ½ theelepel vanillesuiker 3[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Bron: boodschappen -5-2001. 500gr. varkensfilet, 75 gr. boter, 1 citroen, 1dl. rode wijn, 1/2 eetl. rozemarijn, 400gr. kersen zonder pit,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 6 lente-/bosuitjes 2 vleestomaten 1/2 komkommer 400 gr. kipfilet in smalle reepjes 2 eetl. bloem 1 theel kerriepoeder 6 eetl. zonnebloemolie 1[...]
Bron: smulweb.nl. Parelhoen met druiven Ingredienten 1 Parelhoen 1 teentje knoflook takje thijm 1 soeplepel olijfolie 1 Sinaasappel 2 trossen druiven 2 glazen witte wijn 10[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1/2 trosje rode druiven 1/2 trosje groene druiven 2 takjes tijm zout naar smaak olijfolie, zoveel als nodig 2 kipfilets[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 400 gram druiven * 500 gram biefstuk * 75 gram boter * 3 sjalotjes * 2 deciliter rode wijn * 2 eetlepels koffieroom * 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden. 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd. 3 sjalotjes, gesnipperd. zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 flinke fazant lapjes vetspek 60 gr. boter sap van drie sinaasappelen,li> 3/4 l. druivensap 1 kopje groene thee (echtwaar) 30 geplede[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 uitjes, 1 ? dl rode druivensap, ? tl kruidnagelpoeder, 1 tl kaneel, 100 gram blauwe druiven, 1 el boter, 4 biefstukjes a 100 gram, zout,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 hertenbiefstukken van 150 gram per stuk - versgemalen peper - 2 eetlepels arachideolie - zout. Handig voor in de keuken! De Smulweb Agenda[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 flinke fazant, lapjes vetspek, 60 gr. boter,sap van drie sinaasappelen3/4 l. druivensap, 1 kopje groene thee (echtwaar), 30 geplede[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 GR.PITLOZE (GEPELDE) DRUIVEN HALVEREN. 3 SJALOTJES SNIPPEREN, 500 GR.RUNDER- BIEFSTUK IN BLOKJES SNIJDEN EN BESTROOIEN MET ZOUT EN PEPER.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden. 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd. 3 sjalotjes, gesnipperd. zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden. 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd. 3 sjalotjes, gesnipperd. zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram runderbiefstuk, in reepjes gesneden- 400 gram druiven, blikje gepelde, gehalveerd - 3 sjalotjes, gesnipperd - zout en witte peper uit[...]
Bron: smulweb.nl