Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels boter 250 g champignons (in plakjes) 250 ml crème fraîche 4 varkensschnitzels (ongepaneerd) 3 eetlepels bloem 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 1 fazant,- 350 gr witte druiven,- 50 gr boter,- 4 el zure room (of verse room zuur gemaakt met wat citroensap),- 2 dozijn gepelde walnoten,- 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 GR.MAGER RUNDVLEES.(Baklapjes) 50 gr.boter of margarine) 1 pakje poeder voor stroganoff-saus. 250 ml.water(of half water half sherry) 1/4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 4 eetlepels olijfolie 8 kippenvleugeltjes of kip-borrelhapjes 8 geplette tenen knoflook 1 theelepel bloem 1 eetlepel cognac 5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600g rosbief, zout, peper, 2 gemberbollen uit de knoflookpers, 50 g margarine, 2 el olie, 3 el sojasaus, 2 dunne preien julienne gesneden, 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 GR.MAGER RUNDVLEES.(Baklapjes) 50 gr.boter of margarine) 1 pakje poeder voor stroganoff-saus. 250 ml.water(of half water half sherry) 1/4[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 personen 2 fazantenfilets 2 courgettes 2 trosjes tomaten Olijfolie Voor de saus 1,5 dl wildfond scheutje balsamico azijn scheutje cognac 1 el blauwe[...]
Bron: calorietje.blogspot.beIngrediënten 8 kipdrumsticks zout en versgemalen peper 1 ui 4 eetlepels olijfolie 2 dl tomatenblokjes (blik 400 g) 1 dl droge witte wijn ½[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 dl vleesfond 4 eetlepels cognac 2 theelepel Dijonmosterd 100 gram boter of margarine 12 lamskoteletjes zout, peper 1 eetlepel mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 eetlepels verse peterselie ((zakje a 30 g), fijngesneden) 1 bakje paddestoelenmelange ((200 g), in grove[...]
Bron: ah.nl1 el olijfolie 50 gr boter 2 grote uien in smalle ringen 250 gr champignons 1 kilo ossenhaas aan één stuk Beetje cognac om eventueel te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 4 eetlepels olijfolie 8 kippenvleugeltjes of kip-borrelhapjes 8 geplette tenen knoflook 1 theelepel bloem 1 eetlepel cognac 5 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 fazant peper en zout boter voor de saus fine champagne 2 dl cognac 4dl fond van fazant of wildbouillon 1 stronk witloof grof gesneden 2 dl[...]
Bron: smulweb.nl1 el olijfolie 50 gr boter 2 grote uien in smalle ringen 250 gr champignons 1 kilo ossenhaas aan één stuk Beetje cognac om eventueel te[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g magere entrecote 2 theel. zwarte peperkorrels 80 g pecannoten 2 eetl. olijfolie 10 g boter 1 ui, in dunne ringen 350 g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 400 g varkensvlees (bv ontbeende halskarbonades), 2-4 el vloeibare honing. voor de marinade: 2 el Beansauce, 2 el Hoisinsaus, 1 tl fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nl