Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 4 personen 1 kip in stukken of drumsticks of kipfilet 1/2 ui 3 t. knoflook 1/2 tomaat 2 maggiblokjes theelepel suiker 2 tot 3 eetlepels masala-kerrie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ribeyes of entrecotes, 2 el olijfolie, Voor de kruidenrub: 1/2 el paprikapoeder 1 thl gemalen komijn(djinten) 1 thl knoflookpoeder, 1/2 thl[...]
Bron: smulweb.nl500gr hamlappen 2el olijfolie 3tl tomatenpuree 2el ketjap 4tl sambal 2tl rozemarijn 3tl zeezout 3tl peper 2el limoensap 1el basterdsuiker 1tl komijn 1el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kip in stukken of drumsticks of kipfilet 1/2 ui 3 t. knoflook 1/2 tomaat 2 maggiblokjes theelepel suiker 2 tot 3 eetlepels masala-kerrie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 el olie 4 grote kippen (poten (a 250 g)) 1 ui 2 teentjes knoflook 3 tl sambal oelek 1 tl ketoembar ½ tl djinten (gemalen komijn) 1 tl[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 600 gram doorregen runderlappen in blokjes 1 ui grof gehakt 3 teentjes knoflook 2 dl kokosmelk 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 25 gr boter, 2 eetl olijfolie, 4 kipfilets a 125 gr, 1 ui in ringen gesneden, 2 kleine winterwortels in blokjes, 2 cm geraspte gemberwortel,[...]
Bron: smulweb.nlToen ik gisteren over de markt liep kon ik de verleiding niet weerstaan even bij de islamitische slager "Meltem" binnen te lopen. We hebben meerdere Turkse[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com-1/2 th lepel: Engelse mosterd ; paprikapoeder -1/4 th lepel : oregano en tijm -1,5 eetlepel arachideolie -1 th lepel tabasco -1 teen knoflook (uit de pers)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr varkensvlees(fricandeau) in dobbelsteentjes. 1 uitje fijngesneden 3 teentje knoflook uitgeperst 100 gr pinfdakaas 1 tl ketoembar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 4 speklapjes 1 rode ui (heel fijngesnipperd) 1 teentje knoflook (heel fijngesneden) 1 Spaans pepertje (zonder pitjes, ragfijn[...]
Bron: smulweb.nl