Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten 3 el olijfolie 2 zakken gekruide A-partjes in schil (a 425 g) 2 zakken bloemkool-broccoli (roosjes (a 350 g)) ½ zakje verse peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg gehakt half-om-half (voor 2-3 dagen, zie tips) 8 el paneermeel 50 ml melk 2 eieren (losgeklopt) 1 mespunt nootmuskaat 75 g boter 1 el[...]
Bron: ah.nlAch, waar zouden we toch zijn zonder die brave bloemkool? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het met bloemkool doen. Je kunt hem raspen en als rijst[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet originele recept komt uit Mantsjoerije en is gebaseerd op een 'geheim' ingrediënt dat de meesten wel in hun keukenkastje hebben staan; ketchup. De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlHet is weer zaterdag... Geen betere dag voor een healthy 'cheat'. Wie lust er nou geen pizza op zaterdagavond?! Vaak worden ze gegeten in de vroege uurtjes na[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappelen (schoongeboend) 2 sneetjes witbrood (zonder korst) 1/2 bakje tijm ((a 15 g), alleen de blaadjes) 6 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote aardappels 4 ribkarbonades 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 bloemkool 50 g boter 1 potje relish augurk (200 g) zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 2 kleine tomaten * 3 eetl. bloem * 1 stukje camembert van 150 gr. * 4 dunne ongepaneerde varkensschnitzels a 100 gr. * zout * peper * 1 theel.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g half-om-halfgehakt 3 el milde Indiase currypasta 25 g boter 2 uien 500 g winterpeen 400 g tomatenblokjes (blik) 4 naanbroden koriander[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 schaal kipfilets (2 stuks, 380 g) 1 bakje cherrytomaten (250 g) 3 el olijfolie (met pesto (flesje 250 ml)) 1 teen knoflook (geperst) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g varkenshaas 35 g boter 2 el dijonmosterd 250 g champignons (bakje) 1 teen knoflook 3 el olijfolie 75 g parmaham 275 g bladerdeeg[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood 5 el melk 1 ui 500 g rundergehakt 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 4 el paneermeel 50 g boter 100 ml tomatensap 100 ml[...]
Bron: ah.nlIn Mexico wordt cacao ook wel gebruikt in hartige gerechten en vaak in dikke sauzen die uren (in)gekookt worden. Er schijnen oneindig veel varianten te zijn,[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kipfilets 4 plakken gekookte achterham 4 plakken raclette kaas 2 eieren, losgeklopt 50 gr bloem 50 gr paneermeel 125 ml zonnebloemolie 300 g[...]
Bron: smulweb.nlKip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een stoofschotel met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl