vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder filodeeg kerriepoeder

Gevonden 26 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Rundvlees kroketten van mijn moeder

Dit recept is van mijn moeder. Ze maakte kroketten op speciale dagen. Ze was dan druk in de weer met bouillon, ragout en eiwitten. De kroketten stonden een[...]

Bron: marionskitchenstories.blogspot.nl
Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus

Ingrediënten 100 g varkenshaas 1 el bloem 1 sjalot 150 g paddenstoelenmelange (schaaltje) 30 g boter 200 ml paddenstoelenbouillon (van tablet) 60 ml[...]

Bron: ah.nl

Zuid Afrikaanse Gehaktschotel

voor 4 personen 2 sneetjes oud witbrood, zonder korst 2 decilter melk 1 grote ui 2 knoflookteentjes 2 appels (Granny Smith) 4 gedroogde abrikozen 2 eetlepels[...]

Bron: smulweb.nl
Zweedse gehaktballetjes met roomsaus

300 gr. mager rundvlees, gemalen 300 gr. mager varkensvlees, gemalen 1 kleine ui, gepeld en gesnipperd 1 eetl. fijngehakte peterselie 2 eetl. bloem 1 1/2 dl.[...]

Bron: smulweb.nl
Gesmoorde fazant

Ingrediënten Porties : 6 6 fazantenborsten zout en peper naar smaak 50 gram bloem 115 gram boter 240 ml slagroom 240 ml melk Bereidingswijze[...]

Bron: allrecipes.nl
Kipfilet met roomsaus

De roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Crispy kip met citroensaus

Ingrediënten 1 duopak krieltjes (aardappelen, 700 g) 700 g kipfilet 2 citroenen (schoongeboend) 100 g paneermeel 2 el cornflakes (verkruimeld) 1 bakje[...]

Bron: ah.nl
Konijn met mosterd

Ingrediënten 50 g boter 2 schalen konijnenbouten (tam (a 2 stuks)*) 100 g ontbijtspek (in plakjes van 1 cm) 1 ui (fijngesnipperd) 3 takjes tijm 2[...]

Bron: ah.nl
Zweedse gehaktballetjes

Ingrediënten een hand gemengde verse kruiden (zoals dille of bladpeterselie of bieslook, grof gehakt) 100 ml melk 600 g gehakt half-om-half 1 groot ei 75[...]

Bron: ah.nl
Varkensfricandeau op Normandische wijze

Ingrediënten Porties : 4 4 varkensfricandeaus 100 gr boter 100 gr hazelnoten 3 stevige appels(goudrenet) 1 ui 1 borrelglas calvados of cognac 2 dl droge[...]

Bron: allrecipes.nl
Gehaktbal met jus

Ingrediënten 2 sneetjes wit brood 150 ml volle melk 3 sjalotten 75 g boter 250 g gehakt (half-om-half) 250 g rundergehakt 1 ei (losgeklopt) 1 mespunt[...]

Bron: ah.nl
Kip en champignonsaus

Ingrediënten Porties: 4 1 1/2 eetlepel boter, apart te verwerken 1 grote ui, gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 200 gr (kastanje)champignons, stelen[...]

Bron: allrecipes.nl
Snelle biefstuk stroganov

voor 4 personen 500 gram biefstuk in reepjes - (ik heb biefstukpuntjes gebruikt, verkrijgbaar bij AH en heerlijk zacht!)- 3 eetlepels olie - zout - peper - 1[...]

Bron: smulweb.nl
Kipfilet met roomsaus

De roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Kip in romige dragonsaus

Ingrediënten Porties : 8 1 hele ui 1 kruidnagel 1400 ml water 200 ml witte wijn 1 steel bleekselderij, in stukken gesneden 1 teentje knoflook 1 takje[...]

Bron: allrecipes.nl
Rahmgeschnetzeltes

voor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]

Bron: smulweb.nl
Zuid-afrikaanse gehaktschotel

voor 4 personen 2 sneetjes oud witbrood, zonder korst; 2 decilter melk; 1 grote ui; 2 knoflookteentjes; 2 appels (Granny Smith); 4 gedroogde abrikozen; 2[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy