Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 118 recepten
voor 8 personen 1 Picanha van circa 1,5 kg 16 gepelde sjalotjes 120 gram roomboter 16 gekookte (Nieuwe) aardappelen 16 verse laurierblaadjes, gehalveerd 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 theelepel olijfolie 2 (170 gr) rundvlees tournedos 1 eetlepel boter 225 gr verse witte champignons, gehakt 5 eetlepels gehakte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote ui, in grote stukken gesneden 1 grote, verse rode peper, zonder pitjes een stukje gember van 5 cm, fijngesneden 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1,5 kilo runderlappen, in stukken 1 ½ theelepel zout 1 theelepel peper 125 gr spek, in blokjes van 2cm gesneden 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 g gedroogde flageolets, een nacht geweekt in koud water 4 flinke tenen knoflook, gepeld 1 laurierblaadje 900 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Lam 1 lamsrack, botjes verwijderd en achtergehouden 2 teentjes knoflook, in plakjes 2 takjes rozemarijn, in stukjes gebroken 2 el. honing 25[...]
Bron: smulweb.nlDit is een van mijn favoriete slanke gerechten. Maar sowieso is wokken heel smaakvol en bovenal gemakkelijk. Belangrijk is dat het vlees genoeg tijd krijgt om[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten ½ rodekool 2 winterpenen 70 g boter 500 g biologische riblappen 4 sjalotten 10 g rundvleeskruiden 300 ml rode wijn ½ biologisch[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 1 fles Bourgondische rode wijn 330 ml olijfolie 330 ml ketjap 110 ml oestersaus 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlEend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 sjalotje 2 dl rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 6 takjes tijm 8 lamskoteletjes zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper nootmuskaat 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 lamskoteletten 6 el olijfolie 15 g munt 10 g platte peterselie ½ limoen ½ rode peper 1 knoflook 1 sjalot 15 g koriander 2 el[...]
Bron: ah.nlLamsfilet met zoete Aardappelpuree 4 lamsfilets 1500 gram zoete aardappelen (of gewone aardappelen) 500 gram sperziebonen 200 gram kastanjechampignons 1 rode[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nl