Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Dit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 250 g gedroogde flageolets, een nacht geweekt in koud water 4 flinke tenen knoflook, gepeld 1 laurierblaadje 900 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 lamsbout (van 2.7 kilo) 5 tenen knoflook, fijngehakt 2 theelepels grof gemalen zwarte peper 1 theelepel gemalen rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 een halve lamsbout 10 tot 12 middelgrote aardappelen, geschild en in stukken van 5 cm gesneden 5 teentjes knoflook 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen Marinade 100 ml sinaasappelsap 150 ml witte wijn 3 teentjes knoflook versnipperd 2 tl verse tijn of 1 tl gedroogd 2 el verse rosemarijn of 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 600 gr lamsbout zonder bot in 4 lapjes * naar smaak zout en peper * 1 dl olijfolie + 2 eetl extra * 55 gr boter * 2 grote uien in halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 tenen knoflook 2 koppen broodkruim 3 el Peterselie Olijfolie 1,5 Kg lamsbout Voorbereiding Verwarm de oven voor op 200gr. Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Boter-of olijfolie om in te bakken, ikzelf gebruikte eendenvet. 3 grote uien, rozemarijn, laurierblad, tijm, mosterd, honing, zout/peper,[...]
Bron: smulweb.nl1 Lamsbout - Honing - Olijfolie - Peper - Zout - 6 teentjes Knoflook of Knoflookpasta - Herbes de Provence of Persillade - evt.Lamsvleeskruiden - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Boter-of olijfolie om in te bakken, ikzelf gebruikte eendenvet. 3 grote uien, rozemarijn, laurierblad, tijm, mosterd, honing, zout/peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 tenen knoflook 2 koppen broodkruim 3 el Peterselie Olijfolie 1,5 Kg lamsbout Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen -1 lamsbout (achterbout van 2 kg) DE MARINADE: -1,5 liter karnemelk -1/4 liter azijn en 1/4 liter water -3 uien (in plakken) -2 wortelen[...]
Bron: smulweb.nl