Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 gr blokjes varkensvlees 2 aardappelen geschild en in stukken gesneden 4 middelgrote of 6 vrij kleine uien geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 sneetjes oud witbrood 5 el melk 1 ui 500 g rundergehakt 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 4 el paneermeel 50 g boter 100 ml tomatensap 100 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g kipfilet 1 ui 200 g sperziebonen 1 kleine bloemkool 2 aardappels (vastkokend) 30 g boter of margarine 1 pot Indiase kerriesaus Tikka[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g varkenshaas 35 g boter 2 el dijonmosterd 250 g champignons (bakje) 1 teen knoflook 3 el olijfolie 75 g parmaham 275 g bladerdeeg[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g half-om-halfgehakt 3 el milde Indiase currypasta 25 g boter 2 uien 500 g winterpeen 400 g tomatenblokjes (blik) 4 naanbroden koriander[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg gehakt half-om-half (voor 2-3 dagen, zie tips) 8 el paneermeel 50 ml melk 2 eieren (losgeklopt) 1 mespunt nootmuskaat 75 g boter 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 2 slavinken 350 g bloemkool & broccoli 1 el amandelschaafsel 1 zakje aardappelpuree 2 el verse dille 1 el Limburgse mosterd zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote aardappels 4 ribkarbonades 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook 1 bloemkool 50 g boter 1 potje relish augurk (200 g) zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappelen (schoongeboend) 2 sneetjes witbrood (zonder korst) 1/2 bakje tijm ((a 15 g), alleen de blaadjes) 6 el[...]
Bron: ah.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlKip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een stoofschotel met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 4 personen * 600 gr lamsbout zonder bot in 4 lapjes * naar smaak zout en peper * 1 dl olijfolie + 2 eetl extra * 55 gr boter * 2 grote uien in halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g kalfsfricandeau 80 g boter 1 dl rode wijn 1 dl kalfsfond 8 babymaiskolfjes 2 meiknolletjes 8 bloemkoolroosjes zout, peper 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nl