Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Konijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIn Belgenland is er vorig jaar een verkiezing geweest van 'de Belgische Klassieker in de Keuken', Op d'n televisie bij Jeroen Meus in het programma Dagelijkse[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlHet vorige receptje was er eentje van Bill Granger, wel we doen er nog eentje bovenop. Dit keer de lekkere Marokkaanse gehaktballetjes. Heerlijk met al die[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 5 teentjes knoflook 5 eetlepels olijfolie ½ konijn (ca. 800 g) 1 theelepel piment ½ theelepel kruidnagelpoeder 1 theelepel[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor de Paneer: 3 liter melk 6 eetlepels citroensap (dit geeft meer paneer dan je nodig hebt, maar paneer is een kleine week houdbaar in de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 500 g uien,in halve maantjes, * 45 g boter, * 1 kilo runder- of lamsgehakt, * 3 sneden witbrood in kleine blokjes, * 300 ml melk, * 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 500 g uien,in halve maantjes, * 45 g boter, * 1 kilo runder- of lamsgehakt, * 3 sneden witbrood in kleine blokjes, * 300 ml melk, * 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 60 gram boter 1 eetlepel olijfolie 450 gram gesnipperde ui 1 teen knoflook, geperst 2 eetlepels kerriepoeder, of naar smaak 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 18 150 gr rozijnen 350 ml sinaasappelsap, verdeeld 250 gr gehakte selderij 1 grote ui, in stukjes gesneden 225 gr boter, verdeeld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 12 velletjes filodeeg, ontdooid 500 gram gehakt 4 teentjes knoflook 2 grote uien 2 el olijfolie 1 tl kaneel 2 tl komijn (djintan) zout en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 500 g magere varkensschouder, in stukken gesneden 2 uien, fijngesneden 2 appels, geschild, zonder klokhuis[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr runderstoofvlees in stukken 3 eetlepels olijfolie 2 stukken (7 cm) verse gember, geschild en gehakt 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 8 peperkorrels; 3 kruidnagels; 1 tl kaneel; 1 el sesamzaadjes; 30 gr ongezouten pinda′s; 2 el rozijnen; 3 chillies (Silvo); 2 kleine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 150 gr bleke rozijnen - 3 uien - 2 rijpe tomaten - 1 kg lamsvlees van de schouder - 2-3 el druivenpitolie - zout en versgemalen witte peper -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Paardenvlees,konijn of rundvlees zijn het lekkerste. 1 pakje Bleu Band 1 bouilionblokje `n stukje gember (gesneden) 1 fles azijn water 1 of 2[...]
Bron: smulweb.nl