Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 lamsbout (van 2.7 kilo) 5 tenen knoflook, fijngehakt 2 theelepels grof gemalen zwarte peper 1 theelepel gemalen rode[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen * 1 kilo rundergehakt * 2 eetlepels amandelmeel * 2 Eieren * 2 Uien * 2 teentjes knoflook * 2 theelepels komijnzaad (djinten ) * 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 1 kilo rundergehakt * 2 eetlepels amandelmeel * 2 Eieren * 2 Uien * 2 teentjes knoflook * 2 theelepels komijnpoeder (djinten ) * 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 8 1 pot (900 ml) zuurkool 1 middelgrote witte kool, geraspt 200 gr Poolse worst, gehalveerd en in plakjes gesneden 250 gr spek, in[...]
Bron: allrecipes.nlEen paar maanden geleden is op Facebook een nieuwe groep voor foodbloggers opgericht: Foodbloggers Benelux. En ook hier hebben we een foodblogswap: je kookt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDeze jachtschotel met gehakt, kastanjechampignons en appeltjes maakte ik laatst. Hij viel bij manlief erg in de smaak (nooit verwacht). Ik had nooit eerder een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlZin in een echt winters gerecht? Dan is dit iets voor jou! De ovengebakken chips van zoete aardappel geven het - bijna klassieke - gerecht een moderne twist en[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlKip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een stoofschotel met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlEntrecosto no forno – Portugese spareribs uit de oven "Hoewel de meeste mensen denken dat je spareribs van de barbecue moet eten is het hier in Portugal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen Boter-of olijfolie om in te bakken, ikzelf gebruikte eendenvet. 3 grote uien, rozemarijn, laurierblad, tijm, mosterd, honing, zout/peper,[...]
Bron: smulweb.nl3 fazanten enkele plakjes rauwe ham enkele blaadjes laurier peper, zout 20 g. boter en 0,5 dl eetlepels notenolie borrelglas armagnac of cognac 5 dl. wildfond[...]
Bron: smulweb.nl