Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen VOOR DE TOMATEN-PAPRIKASAUS: 4 el olijfolie 10 grote tenen knoflook (geperst of in plakjes, is naar smaak) 5 sjalotjes (heel fijn gesneden) 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1-2 eetl. olie; 6 saucijsjes; 6 reepjes ontbijtspek; 4 sjalotjes in vieren gesneden; 2 teentjes knoflook, geplet; 1 theel. smoked paprika; 1[...]
Bron: smulweb.nl500 gram lamsgehakt (bij voorkeur van de schouder); 12 mooie gedroogde pruimen, ontpit en fijngehakt; 2 sjalotjes, fijngehakt; 1 teen knoflook, fijngehakt;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 hele kip (ca. 1.4 kg) 600 g aardappelen (biologisch (zak 1 kg)) 400 g sjalotten (in parten) 3 laurierblaadjes 100 g boter ((biologisch),[...]
Bron: ah.nlDe onbekende ingrediënten die bij het recept van de worstjes op de blog van de plantaardige keuken genoemd werden heb ik inmiddels in huis. Zocht ik bij[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlToen ik de bovenstaande foto op Instagram plaatste en voorbij liet komen in mijn Instagram diary #2 werd er massaal gevraagd om het recept. Oorspronkelijk had[...]
Bron: inaflowaroundtheworld.blogspot.comVoor de Taste of the World Iberico buik ribs van Albert Heijn (uit de diepvries) zocht ik een Spaans recept voor deze spareribs van het Iberico varken. Ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een stoofschotel met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 6 personen Voor de saus: 7 dl creme fraiche, 1.5 eetlepel fijne mosterd, 3 eetlepels tomatenpuree, 3 eetlepels worcestershiresaus, 2 theelepels milde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 rol koelvers bladerdeeg 2 courgette in plakjes 1 rode ui grof gesneden 2 sjalotjes grof gesneden 1 grote ui grof gesneden 500[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gr. mager rundvlees 2 eetlepels bloem 50 gram boter of olie om in te bakken 7 sjalotten, gepeld en gehalveerd 4 teentjes knoflook geperst[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 kg spareribs (in twee stukken van 1 Kg), 1 eetlepel gedroogde ui of sjalot), 1 eetlepel knoflookpoeder, 3 eetlepels paprikapoeder, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de saus: 7 dl creme fraiche, 1.5 eetlepel fijne mosterd, 3 eetlepels tomatenpuree, 3 eetlepels worcestershiresaus, 2 theelepels milde[...]
Bron: smulweb.nl