Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 528 recepten
voor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 100 gr boter 1 ui, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 6 varkenskarbonades zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlHollandser kan het bijna niet; varkenslapjes met jus. Wellicht denk jij dan ook aan groenten aan aardappels? Hoewel ik nog maar zelden gekookte aardappels eet,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl625 gr aubergines overlangs in plakken van 1,5 cm, zout, 5 ons uitgebeende lamsschouder of bout in even grote stukken, olijfolie, saffraan, 1/2 tl gemalen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 2 uien, fijngesneden 4 teentjes knoflook, uitgeperst een stuk verse gember van 5 cm, geschild en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (350 gr per stuk) 75 gr honing 4 gr gemengde kruiden (kerrie, gember, komijn, koriander, roze peper,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 el ketjap manis 1 teen knoflook (geperst) 2 schalen varkensfiletlapjes (a 2 stuks) 2 zakken aardappelschijfjes naturel (a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. honing 3 eetl. citroensap 3 eetl. zoutarme sojasaus 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 theel. olijfolie 4 kleine courgettes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 schaal kalkoenfilet à la minute (ca. 300 g) 4 el olijfolie 2 tl gedroogde oregano 3 tenen knoflook (geperst) 1 blik gepelde tomaten (400[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen VOOR DE TOMATEN-PAPRIKASAUS: 4 el olijfolie 10 grote tenen knoflook (geperst of in plakjes, is naar smaak) 5 sjalotjes (heel fijn gesneden) 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g riblappen of runderlappen, in grove stukken 2 eetlepels rode-wijnazijn 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel gedroogde oregano 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nl