Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten 1 kg kipfilet (ca. 5 stuks, voor 2-3 dagen, zie tips) 1 potje tapenade van zongedroogde tomaten (140 g) 100 g katenspek 4 el olijfolie 800 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend, gewassen en in stukken) 2 x 2 ribkarbonades 2 el olijfolie (+ extra scheutje) 500 g sperziebonen[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen * 600 gr varkenslappen. * 1 ui. * 1 teentje knoflook. * 2 eetlepels olie. * 2 eetlepels tomatenpuree. * 1 eetlepel milde paprikapoeder. * 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 konijn, schoongemaakt met kop en lever peper en zout 1 grote ui (of 2 kleinere) 6 theelepels gele kerrie (het liefst van Cross[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400-500 gr kippenbouten of kipfilet 2 eetlepels masala kerriepoeder 1 ui 2-3 teentjes knoflook 1 klein blikje tomatenpuree 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 runderlappen, 1 ui, 4 teentjes knoflook, 2,5 dl rode wijn, 2 sinaasappels, 1 winterpeen, 100 gram ontpitte zwarte olijven in plakjes, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 fikse varkenshaas droge witte wijn 5-6 jeneverbessen 2/3 laurierblaadjes (gedroogd, vers minder) peper en zout 125 ml slagroom (houdbare ES)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 a 3 dubbele kipfilets - 100 gram romige pate - 1 bosuitje - 100 gram paddestoelen - tijm - eetlepel honing - peper - zout - flesje zwaar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *750 gram Rondvlees * 50 gram Boter *Plakje ontbijtkoek. Hulpmiddelen Braadpan Bereidingswijze =Verhit ca. 50 gram boter in de pan.Wacht tot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 600 gr varkenslappen. * 1 ui. * 1 teentje knoflook. * 2 eetlepels olie. * 2 eetlepels tomatenpuree. * 1 eetlepel milde paprikapoeder. * 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dunne, malse kalfslapjes van 150 gram elk 8 plakjes parmaham, niet al te dun beetje bloem bosje verse salie borrelglas marsala 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 rundervinken gedroogde of verse dragon, kervel, oregano scheutje witte balsamico azijn (of witte wijnazijn) 1 flesje donker bier 1 dikke ui[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen -1 lamsbout (achterbout van 2 kg) DE MARINADE: -1,5 liter karnemelk -1/4 liter azijn en 1/4 liter water -3 uien (in plakken) -2 wortelen[...]
Bron: smulweb.nl