Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
voor 4 personen 750 g varkensrollade * 100 g boter of vloeibaar bakproduct * 2 rode uien, in smalle partjes * 1 winterwortel, in blokjes * 1 eetl. rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlHet was weer de hoogste tijd voor een Indisch gerechtje. Deze keer een vrij eenvoudig recept met relatief weinig ingrediënten. Wij maakten de Ajam smoor djawa[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frVarkensdarmen ja de echte kun je gewoon bij DE slager kopen zelf het een keer gehaal bij zegro rotterdam dit is een soort sligro horeca groot handel Ze wisten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Lenderollade van ca. 800 gram, 1 tl. oregano, 1/2 tl. nootmuskaat, 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 75 gram boter, 1,5 dl. rode wijn[...]
Bron: smulweb.nlDe culturele mix van La Réunion, een eiland en Frans overzees departement in Afrika ten oosten van Madagaskar in de Indische oceaan, is terug te vinden in de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze jachtschotel met gehakt, kastanjechampignons en appeltjes maakte ik laatst. Hij viel bij manlief erg in de smaak (nooit verwacht). Ik had nooit eerder een[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlJachtschotel a la Wies is de jachtschotel zoals mijn moeder maakte. Er zijn een heleboel recepten van jachtschotel. Soms worden er appels met het vlees[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 800 g sukadelapjes 2 el bloem 2 el olijfolie 50 g boter 2 uien 50 g spekblokjes 10 jeneverbessen 4 kruidnagels 1 laurierblaadje 300 ml rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g ciabatta's 1 rode ui 2 stengels bleekselderij 3 tenen knoflook 7 el olijfolie 1 ei (biologisch) 500 g rundergehakt (biologisch) 500 g[...]
Bron: ah.nlEen makkelijk recept. Ingrediënten : 1 kg kruimige aardappelen 80 gram boter 1 ui ½ rode kool 2 el rietsuiker 75 ml Balsamico azijn 1 takje rozemarijn 3[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlvoor 8 personen 900 g. gehakt 15 g. broodkruim of paneermeel zout en versgemalen zwarte peper 2 tl. uitgeperste knoflook 1/2 tl. nootmuskaat 2 eieren 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 1 kalkoen van 3 à 4 kg 50 gr boter 200 ml groentebouillon grof zeezout - versgemalen peper voor de vulling: de lever van de kalkoen 3[...]
Bron: smulweb.nlKoken is een hobby van me, maar omdat ik ook 4 dagen in de week werk, mag het niet altijd te veel tijd kosten. Snelle gerechten, die ook nog eens lekker zijn[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 8 personen 2 kg rundergehakt, halve kilo gesnipperde ui, 12 eetlepels paneermeel, 1 rode peper, 2 tenen knoflook fijn, 1 eetlepel cajunkruiden, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 12 30 g langkorrelrijst 2 kleine rode uien 400 g mager lamsgehakt 1 kleine ui, zeer fijn gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 1[...]
Bron: allrecipes.nlEend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 sjalotje 2 dl rode wijn 1 pot vleesfond (380 ml) 6 takjes tijm 8 lamskoteletjes zout (versgemalen) vier-seizoenen-peper nootmuskaat 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlLamsfilet met zoete Aardappelpuree 4 lamsfilets 1500 gram zoete aardappelen (of gewone aardappelen) 500 gram sperziebonen 200 gram kastanjechampignons 1 rode[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten 1 rode peper 2 sneetjes witbrood 5 el droge witte wijn 1 sjalot 2 tenen knoflook 250 g half-om-halfgehakt 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 konijnen bouten zout peper nootmuskaat knoflook roomboter uien, fijngesneden laurierblad rode wijn appel, in blokjes speculaas[...]
Bron: allrecipes.nl