Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 83 recepten
voor 4 personen 400 - 500 gr eendeborstfilet, 2 gele paprika`s, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, beetje boter, beetje paprikapoeder, verse tijm, olijfolie,[...]
Bron: smulweb.nlDit is een van mijn favoriete slanke gerechten. Maar sowieso is wokken heel smaakvol en bovenal gemakkelijk. Belangrijk is dat het vlees genoeg tijd krijgt om[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 portie sconesdeeg met kruiden, gemaakt met magere yoghurt in plaats van melk 1 el halfvolle melk Lamsvulling 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1,5 kg rosbief, zonder vet 4 tl mosterd (desgewenst) 450 ml runderbouillon, bij voorkeur zelfgemaakte peper en zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, elk van 125 g 7 dl kippenbouillon 3 eetl. droge sherry of droge witte wijn 1 bouquet garni (peterselie, tijm en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kogelbiefstukken - 1 el Yakajirri (of 1 el bush mix en 1 tl alpine pepper) - 1 stronk broccolini (of broccoli) 100 ml vleesfond of vleesjus[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram Magere runderlappen of riblappen, in blokjes 50 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel wok- of arachideolie 4 sjalotjes of 1[...]
Bron: smulweb.nlBak een kilo magere runderlapjes in stukken aan in olijfolie, voeg er 4 in grove stukken gesneden rode ui, een gehakt teentje knoflook en een paar in plakjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 1 personen 1 eetl. vloeibare honing; 50 ml sojasaus; 50 ml droge sherry; mespuntje gemberpoeder of geraspte gemberwortel; 1 teentje knoflook, geperst;[...]
Bron: smulweb.nl