Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 73 recepten
Ingrediënten 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 1 grote kant en klare (bladerdeeg)bodem 800g plakjes bacon 3 eieren, losgeklopt 1 (397g) blikje ongezoete gecondenseerde melk[...]
Bron: allrecipes.nlOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 4 kipkarbonades of drumsticks voor de marinade: 1 theel. chilipoeder 1 theel. kaneelpoeder 1 theel. gedroogde tijm 1/4 theel. versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen BENODIGDHEDEN 200 gram ossenhaas 1 scheutje druivenpitolie 75 gram champignons 1 klontje boter 65 gram ui 150 ml kalfsjus 120 ml zure room 15[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kalkoen met een gemiddeld gewicht van 4kg zout en versgemalen zwarte peper 175g ongezouten of licht gezouten roomboter Voor de brood saus[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Opbrengst : 4 -6 porties 1 kilo varkensfilet (één stuk) 4 eetlepels olijfolie 1 eetlepel azijn Scheutje worcestersaus Peper en zout 50 gram[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 grote ui, versnipperd 70 gr rozijnen 3 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels geroosterde sesamzaadjes 1 blik (van ong.[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 12.5 gram lichtbruine basterdsuiker 2 snufjes gemalen zwarte peper, apart te verwerken snufje gedroogde tijm snufje gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 30 g maïsmeel of polenta 200 g spinazie uit de diepvries, ontdooid 25 g boter 25 g bloem 300 ml halfvolle melk 4 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 rode peper 2 sneetjes witbrood 5 el droge witte wijn 1 sjalot 2 tenen knoflook 250 g half-om-halfgehakt 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 350 g kalkoengehakt 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 30 g langkorrelrijst 2 kleine rode uien 400 g mager lamsgehakt 1 kleine ui, zeer fijn gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de ras el-hanout oftewel het hoofd van de winkel : 2 theel kruidnagelpoeder - 2 theel cayennepeper - 8 theel gemalen piment - 8 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 ongeveer 400 gr varkensgehakt ongeveer 8 kool bladeren, fijn geraspt of gesneden (ik gebruik savoyekool, maar andere kool kan[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 450 gr varkensfilet, in blokjes gesneden 1 eetlepel olijfolie zout en peper naar smaak 1/2 theelepels kaneelpoeder 225 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlKoken is een hobby van me, maar omdat ik ook 4 dagen in de week werk, mag het niet altijd te veel tijd kosten. Snelle gerechten, die ook nog eens lekker zijn[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com