Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 700 g bloemige aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 350 g sperziebonen 1 el olijfolie, extra vergine 400 g varkensfilet,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 1 ei een halve theelepel Dijon mosterd 2 scheutjes melk 9 champignons 1 teentje knoflook (geplet) een halve[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 biefstukken 500 g aardappelen, geschild en in stukken 2 el olijfolie 1 el boter scheutje cognac zeezout peper uit de molen 200 ml witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 schalen varkenshaas ((a 250 g), op kamertemperatuur) 2 friszure appels (bijv. goudreinetten) 4 el olijfolie 1 sjalot (gesnipperd) 125 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg gehakt half-om-half (voor 2-3 dagen, zie tips) 8 el paneermeel 50 ml melk 2 eieren (losgeklopt) 1 mespunt nootmuskaat 75 g boter 1 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 konijn, schoongemaakt en in stukken gesneden zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 3 eetlepels (45 ml) mosterd 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 3 uien, 8 romatomaten, grote scharrelkip,4 middelgrote aardappelen, 1 rode paprika,4 blaadjes laurier, kaneelpoeder, witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 sjalotten, 500 gr. pitloze witte druiven, 2 takjes thym, 50.gr, boter, peper, zout, 1,5 kg. kippenborst en poten, 1 eetlepel witte[...]
Bron: smulweb.nl