Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 10 5 à 6 eendenborsten (canettes, 1,2 kg in totaal) zout en peper Voor de saus 100 gr sjalot 5 dl rode wijn 2 dl rode port rasp[...]
Bron: allrecipes.nlVlam in de pan! Voor het eerst in mijn leven kreeg ik een flinke steekvlam toen ik aan het koken was. Dat was schrikken! En ik weet eigenlijk nog steeds niet[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 16 250ml abrikozen sap 250g abrikozenjam of -gelei 2 eetlepels gemalen verse gemberwortel 1 eetlepel honing 175g ongezouten boter,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 beenham van ca. 650 g 3 sjalotjes (75 g) 1 teentje knoflook 1 theelepel verse tijmblaadjes 1 eetlepel fijne mosterd 1 eetlepel grove mosterd[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 6 takjes tijm (de blaadjes gerist) 4 rundvlees entrecotes (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 el Dijon[...]
Bron: ah.nlVandaag de burger-op-chic van topkok Frank Huson vam het Amstel Hotel gemaakt, uit de Allerhande. Ingrediënten: 3 el olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 6 takjes[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen recept van één van mijn favoriete tv-programma's, Masterchef en gevonden op één van mijn favoriete websites, Yummy in my Tummy . Dat moet wel lekker zijn![...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl1e Kerstdag moet ik werken en eet ik op mijn werk. Daarom vanavond wat feestelijker eten dan normaal op een zaterdagavond. Een makkelijk gerecht, even het[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlVoor de Taste of the World Iberico buik ribs van Albert Heijn (uit de diepvries) zocht ik een Spaans recept voor deze spareribs van het Iberico varken. Ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip in Wijn met Pruimen en Bloemkool Dit recept is een lichtere variant van het klassieke Franse gerecht, Coq au vin. Dit gerecht is een stoofschotel met een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 2 personen Saus (2 personen) 2 kipfilets 150 gr roompâté 2 bosuitjes 150 gr gemengde paddestoelen 2 fijngehakte sjalotjes (of 1 kleine ui) 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 900 gr ossenhaas (dik stuk) 6 sjalotten 3 eetlepels dragon (fijn gehakt) 3 eetlepels bladpeterselie (fijn gehakt) 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nl750 gr rosbief 2 theelepels tijm 75 gr boter 2 dl vleesfond 200 gr gepelde sjalotten 1 eetlepel vloeibare (lindebloesem)honing peper, zout Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 a 3 dubbele kipfilets - 100 gram romige pate - 1 bosuitje - 100 gram paddestoelen - tijm - eetlepel honing - peper - zout - flesje zwaar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Saus (2 personen) 2 kipfilets 150 gr roompâté 2 bosuitjes 150 gr gemengde paddestoelen 2 fijngehakte sjalotjes (of 1 kleine ui) 1[...]
Bron: smulweb.nl