Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
voor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen - 225 gram half-om-halfgehakt, - 225 gram rundergehakt, - 2 sneetjes oud witbrood, - 4 eetlepel melk, - 1 ei, - 1 ui, - zout, - 1,5 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl500 g kinnenbakspek 2 kilo mager varkensvlees 2,5 meter varkensdarm, 32/35, schoongemaakt (circa 1 meter per kilo) KRUIDEN 30 g nitrietzout (ook salpeter[...]
Bron: smulweb.nlNu ik al bijna 20 jaar m'n eigen potje kook heb ik de meeste recepten aardig onder de knie. Natuurlijk leer je steeds bij, zeker wat betreft 'vreemde keukens',[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMet gehaktballen kan je alle kanten op. De oerklassieker bij mij thuis was Duits, met brood geweekt in melk, een ei, zout, nootmuskaat, peterselie en[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet begon een paar jaar geleden met een artikel van Sylvia Witteman in de Volkskrant, over de perfecte cafégehaktballen. Malse gehaktballen uit een pannetje[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen =400 gram gehak =4 Beschuiten gekruimeld, =Zout,peper nootmuskaat, iets foelie of piment Hulpmiddelen Frituurpan of Koekenpan Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr runderlappen (versgemalen) peper, zout & nootmuskaat 50 gr boter + 2 el arachide-olie 4 flinke uien (in halve ringen) 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl