Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 297 recepten
Ribkarbonade in hazelnootkorstje Dit recept is van Giulia S carpaleggia uit Toscane, of eigenlijk van haar moeder, nee van haar oma. Het zit zo: Giulia woonde[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlPer kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g riblappen of runderlappen, in grove stukken 2 eetlepels rode-wijnazijn 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel gedroogde oregano 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 340 g quorngehakt 140 pesto 4 tomaten 2 gele paprika`s 1 sjalot 300 g (volkoren) pasta 1 eetl. olijfolie Italiaanse kruidenmix Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten 4 zongedroogde tomaten (geweld) 1 eetlepel kappertjes 2 eetlepels geraspte pittige kaas 100 ml olijfolie 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rib- (of haaskarbonades) 3 eetlepels groene pesto 4 tasty tom tomaten (in plakjes) 1 bol mozzarella ((kaas), in 4 plakken) gedroogde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el pijnboompitten (zakje 65 g) 2 x 2 varkensfiletlapjes (biologisch) 1 bol mozzarella (kaas, zakje 125 g) 8 blaadjes basilicum (bakje 15[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ongesneden witbrood (bijv. Pain de Campagne) 4 kalfsentrecotes 3 eetlepel balsamicoazijn 1 zak rucola (sla, 75 g) 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 125 g pistachenootjes 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentapenade (AH) 2 grote stukken varkensfricandeau (a ca. 500 g) zout[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ pak bladspinazie ((diepvries, a 450 g), ontdooid) 3 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 65 g pijnboompitten (geroosterde) 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el pijnboompitten (bakje 80 g) 4 takjes platte peterselie (alleen de blaadjes) 2 takjes salie (alleen de blaadjes) 25 g boter 1 teen[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 tamme eendenborstfilets 125 g zwarte olijven zonder pit 1 sjalot ½ teentje knoflook 1 gezouten ansjovisfilet 10 g basilicumblaadjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 teentje knoflook 4 eetl olijfolie 1 eetl mosterd 4 lamsboutlapjes a 150 g 4 portobello`s 4 grote nicola aardappelen, geschild 2 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 varkenshaasjes zout en versgemalen peper olijfolie 50 g gemengde verse tuinkruiden zoals tijm, peterselie, basilicum, bieslook 75 geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,4 kg uitgebeende kalkoendij met vel 2 eetlepels ajvar 2 eetlepels yoghurt 100 g feta kaas, verkruimeld 2 eetlepels geraspte kaas (Emmentaler[...]
Bron: smulweb.nl